Anasayfa
20 Mayıs 2023, 23:38
Cocuk
Yönetici

Sünnet çetelesi (çocuklar için)

Sünnet çetelesi (çocuklar için)

İsrâ
Aşağıdaki çeteleyi çocukların sünnetleri uygulaması için kullanabilirsiniz. Özellikle içinde bulunduğumuz günlerin (Mevlid kandili, Kutlu Doğum Haftası gibi) havasını hissetmelerine katkısı olacaktır. Bu belgenin word formatındaki şeklini burada bulabilirsiniz.

Sünnet çetelesi (çocuklar için)


Cevap: sünnet çetelesi (cocuklar için) 🙂

ASRIN
Çocuklerimize beli kurallar içinde yapa bilecekleri şekilde hiç zorlanmadan kolay bir şekilde sünnet olan ve yapması gerekenleri öğretmeli ve bunları öğretirken de eğlenceli vakitler geçirmeleri gerekmektedir.

Okudunuz mu?  Çocuklar için Peygamberimiz hakkında Test

sünnet çetelesi

Bu kategoride yer alan Çoçuklara Sevimli Kedi Resimleri (Boyama Resimleri) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sünnet çetelesi (çocuklar için) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.