Anasayfa
5 Mart 2022, 10:08
Gusul
Yönetici

Boncuk kaynak ile gusül abdesti alınır mı?

Boncuk kaynak ile gusül abdesti alınır mı?

Kayıtsız Üye
Boncuk kaynakla gusül abdesti alınır mı ? Boncuk kaynak ile gusül abdesti alınır mı ?


Cevap: boncuk kaynak ile gusül abdesti alınır mı?

Hoca
Kaynakçının üzerine sıçrayan küçük parçalar mı kastediliyor anlamadım?


Yanıt: boncuk kaynak ile gusül abdesti alınır mı?

imamhatipli42
Halkalı(Boncuk) Saç Kaynak Nedir? Halkalı ( Boncuk  ) kaynak ufak halka ve pense yardımıyla saçlara hiçbir zarar vermeden kitleme işlemidir (şu an dünyada yapılan en ileri kaynak sistemidir). Halkalı (Boncuk) kaynak yaparken diplere oturtulmasına dikkat edilmesiyle beraber halkaya alınan saçların ince olmamasına dikkat edilmesi gerekmektedir. Her kaynakta olduğu gibi takılan saç kalitesi çok önemlidir… Halkalı kaynağın yapımı Keratin kaynaktan daha sağlıklı olmakla beraber kullanılışında da büyük avantajlar sağlamaktadır halkalı kaynak son derece kullanışlı ve hijyeniktir halkalı kaynak yaparken ısı ve yapıştırıcı kullanılmamaktadır.

Okudunuz mu?  Rüya görüp meni çıkmazsa gusül gerekir mi

boncuk kaynak abdest, keratin su geçirir mi

Bu kategoride yer alan Günlük yaşantımızda akla gelen mantıksız saçma gelen düşünceler gusül abdesti gerekir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Boncuk kaynak ile gusül abdesti alınır mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.