Anasayfa
19 Eylül 2021, 11:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Boya görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Boya görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
Boya tabiri
Rüyada görülen boya, örtüp gizlemektir. Sakalda görülen boya, riyaya ve amel ile hileye delalet eder.Boya kullanmak kendisine layık olan kimse İçin nimetler İle yardımlaşmaya düşmanı zelil ve nanır etmeye ve KorKUlan emin oımaya, kendisine layık olmayan kimse için de üzüntü, keder, şiddet, borç, dost ve ahbabı terk etmeye delalet eder.Ölünün basma kına koymasının hükmü, sakala kına koymanın hükmü gibidir.Saç ve sakalı ağarmış kimsenin kına ve boya kullanması, rütbe kuvvetinin artmasına delalet eder.Bir kimse sakalına kına koyduğunu ve sakalının da kınayı tuttuğunu görse, o kimsenin sünneti seniyeye tabi olduğuna delalet eder.Başına kına koyduğunu ve sakalına koymadığını görse,, o kimse reisinin malım gizler.Baş ve sakalına kına koyduğunu görse, fakirliğini gizler ve halk içinde rütbe ve makam talep eder.Saçı kınayı tutarsa rütbe ve makamına döner ve orada kısa bir müddet gurur ve kanaatla büyüklük gösterir, sonra kapalı durumu meydana çıkar.Eğer saçını, halkın kullanmadığı çamur ve kireç v.s. gibi şeylerle boyadığını görse, saçı bu boyalan tutarsa, o kimse halini mümkün olmayan şeylerle gizlemeye çalışır. Boyayı tutmazsa, onun durumu etrafa yayılır, artık gizlenmesi mümkün olmaz.Saçını kına ve kan ile boyadığını ve saçının da tuttuğunu görse, o kimsenin cahil ve gafil ve oyunla meşgul olduğuna ancak bu durumdan tövbe ederek sapıklıktan dönmesine delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz elbise giymek

Cevap: Rüyada Boya görmek (İmam Nablusi)

EFRUMİE
Rüyada boya görmek bazı saklanmış sırlarınızın biri tarafından ortaya çıkarılacağı ve bu sırların ortaya çıkması sonucu çok zor günler geçireceğinize ve etrafınızdaki kişileri kaybedeceğinize işaret eder.


Yorum: Rüyada Boya görmek (İmam Nablusi)

Fatosq1
Uyumadan önce icimden Allahim bebegimin cinsiyetini insAllah rüyamda görürüm diye gecirdim.Ruyamda kayinvalidem evimizin heryerini camlarıda dahil maviye boyuyordu.bende heryeri bu renk istemiyordum diye soyleniyordum. Bu ruyanin anlami nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada başkasının kazağını giymek

Yorum: Rüyada Boya görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya dileğinin sana gösterildiği anlamındadır denemez. Ama bu rüya sevineceğin bir haber almaya ve mutlu olmaya tabir edilir. Bunun dışında farklı bir mana ile yorum yapamayız. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Beyaztuz
Merhabalar rüyamda binamıza giriyorum annem kardeşim ve ben. Tüm binaya yavruağzı bir boya akmış merdivenlerden çıkmaya çalışıyoruz. Daha sonra kendi evimize geliyoruz. Evimizin kapısına boya gelmeden 1metre önce boya bitiyor. Sonra kapının kilitlerinin çalındığını görüyoruz. Hırsız gitmiş diyoruz. Uyanıyorum. Anlamı nedir rüyamın.. teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada bebeğin suda boğulması

Tohat
Merhaba. Sıkıntılı bir dönem atlatma ihtimalinizin söz konusu olabileceğine ve bunu atlattıktan sonra yeni bir hayat ile birlikte duaların kabul edilmesiyle hayırlı bir ömür geçireceğinize delalet etmektedir. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


rüyada boya yapmak imam nablusi, rüyada saç boyatmak imam nablusi, mumsema rüya mavi boya

Bu kategoride yer alan Rüyada Bakkal görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Boya görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.