Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:31
missa96
Abone

Kendisinden helallik isteyen birine hakkımı helal ettim dese ama içinden etmesem

Kendisinden helallik isteyen birine hakkımı helal ettim dese ama içinden etmesem

Kayıtsız Üye
Bir kimse kendisinden hellallık isteyen birine hakkımı helal ettim dese ama içinden etmese hakkını helal etmiş sayılır mı? Bu konudaki hüküm nedir? Kaynak da belirtirseniz sevinirim.


Cevap: kendisinden hellallık isteyen birine hakkımı helal ettim dese ama içinden etmese hakkını helal

Fetva Meclisi
Etmiş sayılır. İslam şeriatına göre sen hakkını helal etmiş sayılırsın

Okudunuz mu?  Adana ilinin doğal güzellikleri nelerdir?

Yanıt: kendisinden hellallık isteyen birine hakkımı helal ettim dese ama içinden etmese hakkını helal

evlan
bu konuda kaynak belirtmeye gerek yokki .böyle bir hakkın yok çünki helal ettim deyip haram edemezsin .yoksa herkes yedirir,içirir_yapar ,eder sonra kızınca dönüp haram eder.var mı böyle bişey senin mantığın alıyomu?..

Bu kategoride yer alan Lailahe illelahu vehdehu la şerike leh lehul mulku ve lehul hamdü ve huve ala kulli şeyin kadir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kendisinden helallik isteyen birine hakkımı helal ettim dese ama içinden etmesem Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.