Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:41
sizden03
Abone

Sevdiğim kıza hakkımı helal etmesem?

Sevdiğim kıza hakkımı helal etmesem?

ordeall
Sevgili kardeşlerim ben sevdigim kız tarafından haksız yere suçlandım ondan haketmicek şekilde hakaretler işittim yok yere günahımı aldı ve ben bir erkek olarak yediremedim olanları günahıma giriyorsun yok yere suçluyorsun dedim ama dinlemedi şimdi ben buna hakkımı helal etmesem sizce bende günaha girmiş olurmuyum?

Okudunuz mu?  İslamda müzik dinlemek caiz mi? Musiki caiz mi?

Cevap: Sevdigim kıza hakkımı helal etmesem?

Galus
Madem sormuşsunuz:eğer dinen nikahlı değilseniz ki ben böyle anladım sizin bakışmalarınız,başbaşa kalmanız bile günahtır zinadır, öncelikle bu davranışları bırakmanız şarttır.
2.sevdiğiniz değil kim olursa olsun haksız yere iftira vaya sizde olayan birşeyi sizde var gibi göstermişse tabiki hakkınıza girmiştir.hak haram eden günaha girmez.
şunuda unutmaki:öc almak kolay ama af etmek daha zordur. tercihini yap….

Okudunuz mu?  Fatma Albayrak kimdir?

Cevap: Sevdigim kıza hakkımı helal etmesem?

ordeall
Evet kardeşim Haksız yere günahmı aldı ne dediysem inanmadı sana güvenmiyorum dedi ALLAH şahidim dir yok öyle bir şey dedim ama dinlemedi günahımı alıyorsun ahirette iki elim yakanda olsun dedim bende…


Cevap: Sevdigim kıza hakkımı helal etmesem?

EarthQuake®
Affetmek büyük erdemdir, ayrıca sana yapılan kötülükleri ve yaptığın iyilikleri düşünmemelisin. Allah’a havale et, hayatına devam et inşAllah kardeşim. Selametle.

Okudunuz mu?  Dua Etmeyi Bırakmak

hakkımı helal etmesem ne olur

Bu kategoride yer alan Gusül abdesti alırken zorlanıyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevdiğim kıza hakkımı helal etmesem? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.