Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:25
missa2
Abone

Cevşen-ül kebir arapca indir

Cevşen-ül kebir Arapça indir

pelin buhurcu
cevşen,ül kebir Arapça indir


Cevap: Cevşen-ül kebir Arapça indir

imamhatipli42
Lisans: Free
Os: Windows 98/Me/2000/XP/Vista

Cevşen Hakkında : Peygamberimiz zırhını giymiş Uhud dağına gidiyordu, hava çok sıcaktı. Bir ara başını kaldırıp gökyüzüne baktı ve Allah’a dua etti. Birden açılmış gök kapılarından Hz. Cebrail (a.s) gördü. Hz. Cebrail nurlara bürünmüştü. Resulullah’a "Cenab- ı Haktan sana selam, tahiyye ve ikram getirdim" dedi. Peygamberimiz selamını aldıktan sonra, Cebrail (a.s) getirdiği duayı takdim etti ve şöyle dedi:
"Üzerinden zırhını çıkar ve bu duayı oku. Bu duayı üzerinde bulundurur ve okursan zırhtan daha büyük bir tesiri vardır."
Her an ve her fırsatta ümmetini düşünen Peygamberimiz, "Bu duanın tesiri yalnızca bana mı mahsus, yoksa ümmetime de şamil mi?" diye sordu.
Cebrail (a.s.) şu müjdeyi verdi:
Ya Resulullah ! Bu dua Cenab – ı Allah’ın sana ve ümmetine bir hediyesidir. Bunun sevabını Allah’tan başka kimse takdir edemez."
Ahmed Ziyaeddin Efendi, Mecmuatü’l Ahzab

Okudunuz mu?  Şehvetli hayal kurmak günah olarak yazılır mı?

1 – Boyut: 1483 Kb
2 – Boyut: 1957 Kb

1-50 Sayfaları Arası
muallim.biz/dini-programlar/files/cevsen.zipDOWNLOAD

2-100 Sayfaları Arası
muallim.biz/dini-programlar/files/cevsen2.zipDOWNLOAD


Cevap: Cevşen-ül kebir Arapça indir

Kayıtsız Üye
Teşekkürler tam aradığım gibi bilgi verdiniz


arapça cevşen indir, cevşen arapça indir, cevşen ül kebir duası arapça indir

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cevşen-ül kebir arapca indir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.