Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:35
missa05
Abone

Borçlu olanın okuyacağı dualar

Borçlu olanın okuyacağı dualar

Kayıtsız Üye
Borçlu duası

Borçlu duaları

Borçlu olanın okuyacağı dualar


Cevap: borçlu olanın okuyacağı dualar

Şema
Borçtan Halas Olmak (Kurtulmak) İçin Dua

Borçlu olanın okuyacağı dualar

"Ey Rabbim! Helâl kıldıklarını bana kâfi kılarak haram kıldıklarından beni muhafaza et, beni fazlınla Senden başkalarından müstağni kıl!" (28)
"Sana bir duâ öğreteyim mi ki, onunla duâ edersen dağ kadar borcun olsa Allah onu ödemeye muvaffak kılar. De ki ey Muâz:
Borçlu olanın okuyacağı dualar
"Ey mülkün mâliki olan Allahım! Sen mülkü dilediğine verirsin, mülkü dilediğinden çeker alırsın. Dilediğini azîz kılarsın, dilediğini zelîl kılarsın. Hayır senin elindedir. Muhakkak sen herşeye kadirsin. Ey dünyâ ve âhiretin Rahmanı! Sen onu dilediğine verirsin, dilediğine vermezsin. Beni, senden başkasının acımasından müstağnî kılacak bir rahmet ile bana rahmet eyle." (29)
Borçlu olan kişi sabah namazından sonra üçyüz defa:

Okudunuz mu?  Kuran ile ilgili hikayeler

Borçlu olanın okuyacağı dualar
âyetini duâ niyyetiyle okumalı ve her yüz defanın sonunda:

Borçlu olanın okuyacağı dualar
diye duâ etmelidir. Böylece inayet-i ilâhiyyeye nâil olması umulur.


Borclu kimsenin Okuyacagi Dua ve manası

Hoca
Borçlu kimsenin Okuyacağı Dua ve Anlamı

Allahümme faricel hemmi ve kasifel-gammi mücibe de’vetil-müdtarrine Rahmaned-dünya vel-ahireti ve rahimehüma ente terhamüni ferhamni birahmetin tügnini biha an rahmet-i men sivak.

Okudunuz mu?  Huriler Kimle evlenir?Kocalarımız Hurileri Görünce Bizi Unutur mu?

Allahümmek’fini bihalalike an haramike ve agnini bifadlike ammen sivak.

Manasi: "Allahim! (Pak) ve Helal (nimetlerin yardimiyla) süpheli ve haram seylerden ve fazl ü kereminle de senden baskasina muhtac olmaktan müstagni kil (koru) muhafaza buyur."


borçlunun okuyacağı dua, borcu olanın okuyacağı dua, borçlu olanın okuyacağı dua

Bu kategoride yer alan Arapça harflerinin anlam ve yazılış biçimleri harflerin tükçe karşılıkları harekelerin ne anlama gel başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Borçlu olanın okuyacağı dualar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.