Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Elyazısı görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Elyazısı görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
ELYAZISI

Rüyada elyazısı kaderle yorumlanır. Rüyada yazı yazdığınızı görmek yap acağınız bir iş hakkında düşündüğünüze ve karar veremediğinize; size verilen bir yazıy ı veya gelen bir mektubu okuduğunuzu görmek, eğer yazı okunaklı ise, hayra, okunmayacak kadar kötü ise, yapacağınız bir işte şerre delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada eski çalıştığı ilçede olduğunu görmek?

Silik ve adeta görünmeyecek kadar belirsiz bir yazıyı okumaya çalışmak birisi tarafından size önerilen bir işi yapmak istemediğinize; bir duvarda veya bir karatahtada bir yazıyı okumak bir işe başlamak için şansınıza güvendiğinize; gökyüzünde dumanla yazılmış bir yazıy ı görmek, hayal ettiğiniz bir şey in olmayacağına; üzerinde bir takım okuyamadığınız işaretler bulunan yazıya benzer bir levhanın hediye edildiğini görmek, çarpaşık ve şüpheli gördüğünüz bazı işlerinizin kolayca çözülebileceğine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada farkında olmadan meni suyu gelmişşe cünüp olunurmu ?

Cevap: Rüyada Elyazısı görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada el yazısı yazdığını görmek şu aralar sıkıntı içinde olduğunuzdan dolayı önünüze gelecek iş tekliflerini en iyi şekilde değerlendirerek size uygun olan işi seçeceğinize ve bu iş sayesinde sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza işaret eder.

Bu kategoride yer alan Rüyada Esir görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Elyazısı görmek (İmam Nablusi)