Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Esans görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Esans görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
ESANS

Rüyada esans görmek, maldır. Bazı yorumcular da izzet, şeref ve ululuğa erişmeye yorumlanır, dediler. Güzel koku süründüğünü gören kimse, iki kişi tarafından övülür. Bazen de bu rüya o kimsenin hac etmesine ve bir erkek çocuğunun olmasına yorumlanır. Rüyada esans sürdüğünüzü görmek bir arkadaşınızdan veya ev halkından sakladığınız bir sırrınızın meydana çıkacağına; evdeki aile fertlerinden birinin veya eşinizin esans sürdüğünü görmek, ona ait bir sırrı öğreneceğinize; çarşıdan esans satıp alıp eve getirdiğinizi ve bunu eşinize hediye ettiğinizi görmek, başka birine ait bir sırrı ev halkına söylediğinize; esans şişesini görmek bir takım olaylarla karşılaşacağınıza delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Et Yemeği görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Esans görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada esans sürdüğünü görmek uzun yılardır içinizde saklamış olduğunuz bir sırrınızı ailenizden biri yada yakın bir arkadaşınız tarafından ortaya çıkacağına ve bu sırınızın her kes tarafından öğrenilmesi sizi rahatlatacağına işaret eder.


Yorum: Rüyada Esans görmek (İmam Nablusi)

zeki damar
Selamun Aleyküm Allah’ın Rahmeti ve Bereketi Üzerinize Olsun İnşAllah Rüyamda elimde bir kactane esans ve cebimde de bir kactane esans vardı benim bir akrabamda da esans vardı biraz elime sür bakayım güzel kokuyormu diyordum kokusuna bakıyordum kokusu güzel diyordum biraz benim şişeme doldururmusun diyordum az kalmıs olan esans sisesine dolduruyordu esans rengi beyaz ve soguktu

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgiliyi sürekli görmek

Yorum: Rüyada Esans görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya kişi için bir çok açıdan hayırlı bir rüyadır. Sevilmeye, beğenilmeye ve kendinden söz ettirmek manasına gelir. Rüya sahibinin işindeki başarılara bir yenisini daha ekleyeceğini ve bu dönem içinde şansının da yüksek olacağı manasındadır. En doğrusunu Allah bilir.

Bu kategoride yer alan Rüyada Firkete görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Esans görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.