Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Felç görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Felç görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
FELÇ

Rüyada felç olduğunu görmek, her zamankinden daha faal ve sağlıklı bir yaşam sürmeye işarettir. Bir başka yoruma göre rüyada hafızasının felç olduğunu gören aklını kaybeder. Dilinin felce uğradığını gören, yalan, iftira ve ağır söz gibi şeylere muhatap olmaktan kurtulur. Kolunun veya elinin felç olduğunu görmek, dünyada yardımdan yoksun kalacağına işarettir. Kalbinin felce uğraması dini vazifelerini yapmadığına; bacaklarında felç görülmesi işlerinin bozulacağına; felç illetinden kurtulup iyileştiğini görmek, dünya ve ahiret işlerinde hayırlı başarılar elde edeceğine delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada eşini mahkemede görmek

Cevap: Rüyada Felç görmek (İmam Nablusi)

İLGİN
Rüyada felç olduğunu görmek her zamanki çalışmalarınızı daha da hızlandırarak daha çok çalışacağınıza ve sağlığınızın yerinde olması ve bundan sonraki yaşamını da sağlıklı ve huzurlu geçireceğine işaret eder.


rüyada felçli görmek, rüyada kardeşinin felç olduğunu duymak

Bu kategoride yer alan Rüyada Fincan görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Felç görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.