Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:54
missa91
Abone

Siğil duası

Siğil duası

Kayıtsız Üye
siğili yoketmek için dua arıyorum tşkr


Cevap: Siğili Yok Etmek Icin Dualar

meçhul_100
Siğil için hangi dua okunmalı ve bu okunan duaların faydası olur mu?
Üç adet boğumlu arpa çubuğu alınır, boğumları siğillerin üzerine sürülür ve Taha suresinin 105, 106 ve 107 âyetler bir defa okunur. Sonra çubuklar rutubetli bir yere gömülür ve çürümeye terk edilir. Çubukların çürümesiyle siğiller de Allahü teâlânın izniyle düşer.

Okudunuz mu?  Vergi kaçırmak caiz mi? Sadaka olarak verilen para vergi yerine geçer mi?

Cevap: siğil duası

Kayıtsız Üye
siğil duası ne zaman okunur

Peygamberimiz hanımlarından birinin elinde siğil görünce ona şu duayı okumasını tavsiye etmiş ve o hanımı o dertten kurtulmuş. Allâhümme yâ musağğırel kebiyri ve mükebbires-sağıyri sağır mâ bir

Üç tane kağıt alınıp her birine (ا د ر ى ) yazılır.her bir kağıda bir fatiha üç ihlas okunup siğillere sürülür. Her gün bir kağıt yakılır.

Okudunuz mu?  Büyü yapmanın günah olduğuna dair hadisler

İri bir tuz tanesi üzerine bir fatiha üç ihlas okunup siğillere sürülür. Daha sonra bu tuz bir bahçeye gömülür.

Sabah kalkar kalkmaz sağ elin işaret parmağı dil ile ıslatılır. Siğil yahut sivilcenin etrafında üç defa daire şeklinde çevrilir. Sonra parmak tekrar ıslatılıp siğil tükrükle yağlanır. Buna bir hafta devam edilir.

Okudunuz mu?  Vesveseden Kurtulma Yolları

İğde ağacından besmele ile bir dal koparılır. Ya rabbi bu dal kuruduğu gibi falancanın siğilleride kurusun denip dal bir kenara atılır.

TEMRE İÇİN:
Terme üzerine hafifçe dokunarak iğne ucu ile zuhruf suresi 79. ayet yazılırsa şifa bulur.

Türkçe Okunuşu: Em ebremû emren fe innâ mumbrimûn.
أَمْ أَبْرَمُوا أَمْرًا فَإِنَّا مُبْرِمُونَ Temre olan yer bir çöp ile dıştan içe doğru daire şeklinde çizilerek yukardaki ayet bir nefeste 7 kere olmak üzere 7 kere (top:49) okunur.

Okudunuz mu?  Allahım ben senden razıyım sende benden razı ol bu dua hadis mi?

Kalem suresi 16-20 . ayetler 7 defa okunur. Her okuyuşta 20. ayet 7 defa tekrar edilir ve termeye üflenir. Buna yedi gün devam edilir.


siğil duası, siğil duası diyanet, siğil

Bu kategoride yer alan İmam Namaza Arapça Olarak Nasıl Niyet Eder başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Siğil duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.