Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:38
missa04
Abone

Esmaül hüsnayı kolay ezberlemenin yolları

Esmaül hüsnayı kolay ezberlemenin yolları

Kayıtsız Üye
Esmaül hüsnayı kolay ezberlemenin yollarına ihtiyacım var bana öneriler verir misiniz ?


Cevap: esmaül hüsnayı kolay ezberlemenin yolları

Sedanur
kardeş kolay ezberlemek istiyorsan her gün sabah namazından sonra 10 tane ezberle ve bunu gün boyu içinden tekrarla 2. günüde bir on tane daha ezberle bu ezberlediğinive önce gn ezberlediğini yani 20 taneyi gün boyu ara ara içinden tekrarla her gün 10 tane ve önceki ezberlediklerinle birlikde gün içinde tekrar. bak o zaman ne çabuk ezberleniyor yani ben öyle ezberledim böyle yaparsan 10 günde ezberlemiş olursun..

Okudunuz mu?  Aslan yattığı yerden belli olur ile ilgili kısa bir kompozisyon

Yanıt: esmaül hüsnayı kolay ezberlemenin yolları

Berât1
< Cuma gecesine gelince demektir. Eğer buna gücün yetmezse gecenin yarısında kalk, şayet buna da gücün yetmezse gecenin başlangıcında kalkıp dört rekat namaz kıl. Birinci rekatta fatiha ile birlikte Yasin sûresini oku ikinci rekatta, Hâ mim, Duhan sûresini oku. Üçüncü rekatta ise Fatiha ve Elif lam mim Secde sûresini oku dördüncü rekatta ise Fatiha ile birlikte Tebareke sûresini okursun. Teşehhüdü bitirdiğin vakit Allah’a hamdeyle Allah’a en güzel şekilde senada bulun bana da salevatı güzel bir şekilde getir. Sonra tüm Peygamberlere de salevat getir. Sonra tüm mü’min erkekler ve kadınları bağışlanma talebinde bulun >

kişinin meşguliyeti olursa birde yaş ilerleyince zorlaşıyor
ben ekseri sabah ezandan sonra ezberlemeye çalışıyorum
Allah (c.c.) razı olsun

Okudunuz mu?  Takva ve vera ne demektir?

Yorum: Esmaül hüsnayı kolay ezberlemenin yolları

Kayıtsız Üye
Peki Allah ‘ın isimlerini ezberlemek için1 gün süremiz varsa ne yapmalıyız ?Çünkü hoca bize sadece 1 gün süre verdi..


emirhan uysal
Bu gerçekten biraz zor 1 günde tamamını ezberlemek fakat sürekli 5 dakika da 1 tane ezberleseniz yeterli oluyor.Böylece kolaylaştırabilirsiniz.Besmele çekip başlayın Allah yardımcınızdır.

Okudunuz mu?  Mümin Zina Eder mi?

Kayıtsız Üye
Esmaül Hüsnaları ezberlemek için çok güzel bir uygulama buldum. google play de" Esmaül Hüsna Kolay ezber ve kolay zikir " adında , ben çok beğendim. Herkese tavsiye ederim.


esmaül hüsna nasıl ezberlenir, esmaül hüsna ezberleme yöntemleri, esmaul husna ezberleme yontemi

Bu kategoride yer alan Karı - Koca arasının düzelmesi için okunacak Ayet ve Hadislerden Dualar varmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Esmaül hüsnayı kolay ezberlemenin yolları Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.