Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:32
missa5
Abone

Aslan yattığı yerden belli olur ile ilgili kısa bir kompozisyon

Aslan yattığı yerden belli olur ile ilgili kısa bir kompozisyon

Kayıtsız Üye
aslan yattığı yerden belli olur ile ilgili kısa bir komposisyon


Cevap: aslan yattığı yerden belli olur ile ilgili kısa bir komposisyon

Muhasibi
İnsanların kişilikleri ile sürekli bulundukları yerler arasında bir özdeşlik kurmak mümkündür Bir kimsenin kişiliği çalıştığı iş yerinin niteliğinden; yatıp kalktığı evin temizliğinden, düzeninden anlaşılır

Okudunuz mu?  Yemin ettim nasıl geri alabilirim

Dış görünüşün çalışanların üzerinde önemli bir etkisi olduğu kanıtlanmış durumda. Her zaman iyi görünmek, profeyonel ve düzenli bir görüntü sergilemek istersiniz öyle değil mi? Arkasında oturduğunuz o gösterişli masa yönetimdeki konumunuzun bir ifadesi olabilir, ama üzerindeki kağıt yığınları, dosyalar ve ofis malzemeleri profesyonel bir görünüm sergilemenizi engelliyor olabilir. Ergonomik koltuğunuza yaslanıp şöyle dikkatlice etrafınıza bir bakın çünkü aslan yattığı yerden belli olur!

Okudunuz mu?  Taleal bedru aleyna sözlerinin arap alfabesiyle sözlerini istiyorum mümkünse

Karman çorman bir ofiste siz ne aradığınızı bulabiliyor olabilirsiniz ama düzenli bir ofis hem temiz olduğunuzu hem de iş üstlenmeye hep hazır olduğunuz imajını verir.

Bazıları bir yığının içine girerek kendilerini güvenli bir yuva edinmiş gibi hissederler. Bazıları da karşışık bir ortamda asla ve asla çalışamazlar çünkü bu dağınıklık onlara yaptıkları işe hakim olamayacakları hissini verir. Önemli olan temiz ve iyi düzenlenmiş bir yerde çalışma ihtiyacının hissedilmesi ve karman çorman bir yığını organize olmuş, profesyonel görünümlü bir iş yerine dönüştürmektir.

Okudunuz mu?  ALLAH için sevmek ne demektir ?

Cevap: aslan yattığı yerden belli olur ile ilgili kısa bir komposisyon

Kayıtsız Üye
çok işime yaradı ama öğretmenime yarın göstericem inşAllah öğretmenim çok beğenir :p:d


Cevap: aslan yattığı yerden belli olur ile ilgili kısa bir komposisyon

Kayıtsız Üye
çok işime yaradı ama öğretmenime yarın göstericem inşAllah öğretmenim çok beğenir :d

Okudunuz mu?  Hz Muhammede gelen ilk ayetlerin hangileri olduğunu araştırınız

Kayıtsız Üye
çok güzelmiş çok beyendim umarım öretmenimd beğenir :]


Kayıtsız Üye
Çok güzel ödevimi yaptım teşekkür ederim


aslan yattığı yerden belli olur ile ilgili hikaye, aslan yattığı yerden belli olur, aslan yattığı yerden belli olur kompozisyon

Bu kategoride yer alan Şirk affolmuyorsa sahabiler veya dinden dönenler nasıl tevbe etti? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aslan yattığı yerden belli olur ile ilgili kısa bir kompozisyon Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.