Anasayfa
8 Mayıs 2021, 7:13
sizden02
Abone

Evli çiftlerin eşlerden sadece 1 tanesi cennete giderse ne olur ?

Evli çiftlerin eşlerden sadece 1 tanesi cennete giderse ne olur ?

sina_gk
bir arkadaş sitede bir soru sormuştu. dünyada evlenen çiftlerin ikisininde cennete gitmesiyle evlilikleri devam edermi diye cevabınızıda okudum benim sorum ise eşlerden sadece 1 tanesi cennete giderse ne olur.
bu konu hakkında cevap yazarmısınız.

Okudunuz mu?  Cinsel isteklerimi arzularımı nasıl yenebilirim

Cevap: evli çiftlerin eşlerden sadece 1 tanesi cennete giderse ne olur ?

mumsema
< bir arkadaş sitede bir soru sormuştu. dünyada evlenen çiftlerin ikisininde cennete gitmesiyle evlilikleri devam edermi diye cevabınızıda okudum benim sorum ise eşlerden sadece 1 tanesi cennete giderse ne olur.
evli çiftlerin eşlerden sadece 1 tanesi cennete giderse ne olur ? bu konu hakkında cevap yazarmısınız >

iman üzere ölümüşse eşi omnun hakkıdır. imansız ölmüşse kadın dilediğiyle evlenir.

Bu kategoride yer alan Allah, adaleti, iyiliği, akrabaya yardım emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evli çiftlerin eşlerden sadece 1 tanesi cennete giderse ne olur ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.