Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:40
missa96
Abone

Dugun yapılan bır ortamda kadın kocasıyla dans etmesı oyun oynaması caiz midir degilmidir?

Dugun yapılan bır ortamda kadın kocasıyla dans etmesı oyun oynaması caiz midir degilmidir?

Kayıtsız Üye
dugun yapılan bır ortamda kadın kocasıyla dans etmesı oyun oynaması caiz midir degilmidir? bu sorunun cevap ını istiyorum cevap verirseniz memnun olurum


Cevap: dugun yapılan bır ortamda kadın kocasıyla dans etmesı oyun oynaması caiz midir degilmidir?

imamhatipli42
Nikah salonlarında kadın erkek karışık ve iç içe oynamak caiz değildir. Fakat bunun kimi çevrelerce töre kıvamında uygulandığı maalesef bir gerçek. Böyle bir ortamda kişinin kendi karısıyla karşı karşıya oynaması nikâhlarını götürmez. Fakat böyle bir oyun günahtır.

Bu töreyi mümkün mertebe dinimizin mübah görebileceği şekle çevirmek, en doğrusu. Dinimizin mübah gördüğü şekil: Kadınların ve erkeklerin ayrı ayrı salonlarda ve kendi aralarında oynamalarıdır.

alıntı


Dugunde karı koca oynaması gunahmı, kari kocanin dans etmesi

Bu kategoride yer alan Yetimlerle ilgili Dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dugun yapılan bır ortamda kadın kocasıyla dans etmesı oyun oynaması caiz midir degilmidir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.