Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:47
missa92
Abone

Deist olan kişi için hidayet duası varmı

Deist olan kişi için hidayet duası varmı

Kayıtsız Üye
selamın aleyküm hocam deist olan bir kişinin hangi duayı okuyalım hocam sizde dualarınıza katın ALLAH razı olsun…..


Cevap: deist olan kişi için hidayet duası varmı

Fetva Meclisi
Ve Aleykümesselam verahmetullahi ve bereketehu. Kardeşim "Dua, Allah (cc) ile kul arasında kuvvetli bir bağdır. Başka bir ifade ile, kulun düşüncesinin Rabb’e takdim edilmesi şeklidir dua Kul erişemeyeceği ve iktidarıyla elde edemeyeceği her şeyini, mutlak iktidar sahibi olan Kadir-i Mutlak’tan ister işte bu isteğin adıdır dua. O, helezonlar halinde kuldan Rabb’e yücelen tatlı bir nağmedir ta Arş’a kadar."
Formumuzda Dua Bölümünden Bulabilirsiniz…
tıkla…

forumduasi.com/dua-bolumu/Dua Bölümü

Okudunuz mu?  Deveyi en fazla kaç kişi keser 7mi yoksa 9mu hangisi doğru

Cevap: deist olan kişi için hidayet duası varmı

Hoca
Deizm Nedir Ve Neyi Amaçlamaktadır ?


deist

Bu kategoride yer alan Cenaze kabirde neden kıbleye doğru yatırılır? cenazenin çenesi ve ayak parmak uçları neden bağlanır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Deist olan kişi için hidayet duası varmı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.