Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:41
missa96
Abone

Eşcinsel olanların cenazesi nasıl yıkanır?

Eşcinsel olanların cenazesi nasıl yıkanır?

Kayıtsız Üye
Eşcinsel olanların cenazesi nasıl yıkanır?


Cevap: Eşcinsel olanların cenazesi nasıl yıkanır?

DZALBAY
Bu nasıl bir soru böyle?Alnında mı yazacak cinsel tercihi insanların?Terbiyesizce bir soru bu…Bir insan ya kadın,ya da erkek olarak gasledilir ve kefenlenir.Üçüncü cins yoktur.

Okudunuz mu?  Çocuğunun üzerine yemin etmek nasıl bozulur

Yanıt: Eşcinsel olanların cenazesi nasıl yıkanır?

atıf 1
Eşcinsel olanların cenazesi nasıl yıkanır?

Bu nasıl bir soru böyle?Alnında mı yazacak cinsel tercihi insanların?Terbiyesizce bir soru buBir insan ya kadın,ya da erkek olarak gasledilir ve kefenlenirÜçüncü cins yoktur
bu soruya kızmaktartışılır be kardeş: hünsa; çift cinsiyetli şahıs, yaratılıştan hem er hem bayn karışık cins olabilir bu farklıdır. mü’minse cenazesi adabına uygun yıkanır, kılınır, defn edilir. ama yapmalara gelince…inana zaten fıtrata mudahale etmez. inanmayana cenaze kılmaksa abtallık mı ahmaklık mı olur.

Okudunuz mu?  Zulüm ile ilgili şiirler

Soru: Eşcinsel olanların cenazesi nasıl yıkanır?

DZALBAY
O dediğin mevzuda biraz bilgimiz vardır.

forumduasi.com/diger-soru-ve-cevaplar-kategorilerin-disinda-kalanlari-bu-bolume-acalim/121813-islamda-transeksuellik-3.html

Kişide hakim,öne çıkan cinsiyet hangisi ise,ona göre muamele yapılır.Aksi halde,cenazeyi hanım mı,yoksa erkek mi yıkayacak,nasıl karar vereceksin?

forumduasi.com/soru/122733-cenaze-nasil-yikanir-ve-kefenlenir.html


cenaze nasıl yıkanır, Eşcinsellerin cenaze namazı kılınır mı

Bu kategoride yer alan İslamda evlenmeden önce bilinmesi gereken farzlar nelerdir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşcinsel olanların cenazesi nasıl yıkanır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.