Anasayfa
24 Ocak 2023, 12:05
sizden06
Abone

Ankarada yaşayan Allah cc dostları

Ankarada yaşayan Allah cc dostları

pırlanta yekt
cümleten selamunaleyküm…aynur akbulut bacım,size özel msj atacaktım ama izin olmadığı için buraya yazıyorum.ankarada yaşayan Allah cc dostlarını araştırıyordum.ordan sizinde yazmış olduğunuz bir yorumu gördüm.bir zatın ismini yazmışsınız.bu zat kimdir,nerede bulabilirim,şuan hayattamıdır.bunları sorcaktım.lütfen bana bir şekilde msj atınız….Allah a emanet…

Okudunuz mu?  Namaz kıldığım odada büyük ayna var bu namazım caiz olurmu?

Cevap: Bir salavat ki…..

aynur akbulut
pırlanta yekt kardeşim evet böyle bir Allah dostu var şuan kendi Ankara yeni mahallede ümmeti Muhammedi ateşten kurtarmak için irşada davet ediyor. umarım ziyaret eder kendisinden istifade edersiniz inşAllah…


Yanıt: Ankarada yaşayan Allah cc dostları

pırlanta yekt
ben yenimahallede oturuyorum,ama neresinde olduğunu bilmiyorum.yazabilirseniz ancak o zaman ziyaretine gidebilirim.tam ismini veya bulunduğu yeri;nasıl ulaşabileceğimi yazabilirseniz sevinirim..selametle

Okudunuz mu?  Evde cemaat olmak için en az kaç kişi olmalıdır

Cevap: yaşayan Allah cc dostu arayanlara tavsiye

ferah36
Allah cc dostu herkese mutlak lazım. Fakat, her insanın durumunu en iyi bilen Allah cc, en lazım olan bu ihtiyacımızı da gidermeye tek yetkili olandır(Nahl:9). Bize düşen ise, ondan istemek.

HACET NAMAZI
BAKARA-153: "Ey iman edenler! Sabır ve namaz ile Allah’tan yardım isteyin. Çünkü Allah muhakkak sabredenlerle beraberdir."
Peygamberimiz Hz. Muhammed SAV.in tavsiyesi, Allah CC.dan bir dileğimiz olduğunda HACET NAMAZI kılınmasıdır.

Okudunuz mu?  Yemeğe gösteriş yapan kişilere tavrımız nasıl olmalıdır?

Allah’tan herhangibir haceti olan kimse hacet namazı kılar. Bu namaz, perşembeyi cumaya bağlayan gece ya da kandil gecelerinde kılınır. Bu mümkün olmazsa herhangi bir gecede de kılınabilir.
-Öncelikle boy abdesti alınır.
–Bundan sonra kimseyle konuşulmaz.
Hacet namazına niyet edildikten sonra aşağıdaki gibi kılınır:

Okudunuz mu?  Özel Duaları Ezbere mi okumak lazım

1.Rekât: Subhaneke + Fatiha + 3 defa Âyetel Kursî
2.Rekât: Fatiha + İhlas + Felâk + Nâs
Oturuş: Ettehiyyatu
3.Rekât: Fatiha + İhlas + Felâk + Nâs
4.Rekât: Fatiha + İhlas + Felâk + Nâs
Oturuş: Ettehiyyatu + Allahumme Salli + Allahumme Barik + Rabbena atina duaları

Namaz bittikten sonra kişi, Allah’tan haceti neyse onu diler. Kıble, yatağın sağ tarafında kalmalı ve kişi vücudunun ön cephesi kıbleye doğru olarak, yanüstü dönüp yatmalıdır. Yattıktan sonra üç kere Âyetel Kursi okunur. Allah’tan, zahirî veya batınî hacet ne ise, istenir. Ardından sessizce "Allah, Allah” diyerek zikir (sessizce zikir) yapılır.
Hacet namazının ilk kılındığı gece, hacete dair bir rüya görülmezse, hedefe ulaşana kadar perşembeyi cumaya bağlayan geceler, kılmaya devam edilmelidir. Her gece de kılınabilir.

Okudunuz mu?  Cennette neler vardır?(Kalem kagıt var mıdır?)

ihvaı müslim
[QUOTE=pırlanta yekt;505095]ben yenimahallede oturuyorum,ama neresinde olduğunu bilmiyorum.yazabilirseniz ancak o zaman ziyaretine gidebilirim.tam ismini veya bulunduğu yeri;nasıl ulaşabileceğimi yazabilirseniz sevinirim..selametle[/QUO
yenimahallede yoksulları yetiştirme dernegindedir…


ankarada yaşayan Allah dostları, Allah dostları, yaşayan Allah dostları

Bu kategoride yer alan Yef'alüllahü ma yeşaü bikudretihi ve yahkümü ma yuridü duası ve anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ankarada yaşayan Allah cc dostları Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.