Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:37

Gelin kayınpederi ile aynı evde oturmak istememe durumunda hüküm nedir?

Gelin kayınpederi ile aynı evde oturmak istememe durumunda hüküm nedir?

@hmet
Gelin kayınpederi ile aynı evde oturmak istememe durumunda hüküm nedir?

Soru
Ben ailenin tek erkek evladıyım. Annem ben sözlendikten 3 ay önce vefat etmişti. Nişanlandıktan 6 ay sonra babamla beraber oturmak istediğimi nişanlıma söyledim. Şartlar içinde uygunu neyse yapılır demişti. Şu an 1 sene gecti aradan, nişanlım "ben yabancı bir erkekle aynı evde durmam rahat olamam hapishane gibi olur" diyo yani babamla beraber aynı evde oturmayı kabul etmiyor. Bu durumda hüküm nedir?

Okudunuz mu?  Gece yatarken abdestsiz dua ve ezberden Kuran okunur mu, abdestsiz dini kitap okunur mu?

Cevap: forumduasi.com/ahlak-iyi-ve-kotu-ahlaki-soru-ve-cevaplari/125860-gelin-damat-kaynanasina-kayinpederine-bakmak-zorunda-midir-ana-baba-yavrusunun.html#post506279


Cevap: Gelin kayınpederi ile aynı evde oturmak istememe durumunda hüküm nedir?

EHLİMAN
Aileler ile beraber oturmak artık farklı sorunları da beraberinde getirmektedir.Fakat yaşlı ve düşkün aile bireyleri olduğu zaman bunda zaruret bulunmaktadır.


katinbabayla ayni evde

Bu kategoride yer alan Guslü geciktirmek günah mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gelin kayınpederi ile aynı evde oturmak istememe durumunda hüküm nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.