Anasayfa
7 Nisan 2022, 18:18
missa07
Abone

Sıkıntı Ferah İçin Dua

Sıkıntı Ferah İçin Dua

Kayıtsız Üye
Sıkıntı Ferah İçin Dua istiyorum bana sıkıntı anında okunabilecek dua örneği verir misiniz ?


Yorum: Sıkıntı Ferah İçin Dua

arifselim
En güzel ferahlık ve en güzel sıkıntılardan sıyrılma çaresi Allah’a hakkıyla tevekkül edebilmekle olur. Yinede öncelik daima tedbir almak, çarelerini aramak ve daha sonrada dualarda bulunmaktır. hiç bir çareye başvurmadan sadece dua ile kurtulmaya çalışmak bir eksiklik olur. Öyleyse bize düşen hem fiili hemde sözlü dua ile Allah’tan yardım istemektir.

Okudunuz mu?  Kayınpederin gelinini yanağından öpmesi caiz midir?

Sıkıntı Ferah İçin Dualar:

Her gün sabah akşam yedi kere, HasbiyAllahü la ilahe illahü aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabb-ül arşil azim okuyan, dünya ve ahiret sıkıntısından kurtulur. [İbni Sünni]

Bir sıkıntıya düşünce, Bismillâhirahmanirrahim velâ havle velâ kuvvete illa billâhil aliyyil azim diyeni Allahü teâlâ, sıkıntı ve belalardan muhafaza eder. [Deylemi, İbni Sünni]

Okudunuz mu?  Banka kredisi ile umreye gidilirmi?

Sıkıntıya düşen veya borçlanan, bin kere La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim derse, Allahü teâlâ işini kolaylaştırır.


feraha ermek için dua, ferah duası, ferahlık duası

Bu kategoride yer alan Koltuk altı kılı 40 günü geçerse günahı nedir gusülde ıslandığı zamanda gusle zararı var mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sıkıntı Ferah İçin Dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.