Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:38
missa09
Abone

Büyüden kurtulmak istiyoruz nasıl kurtulabiliriz

Büyüden kurtulmak istiyoruz nasıl kurtulabiliriz

hevar
annemle babama buyu yapılmış yapankışı bırısıne soylemış duyduk .babam yılardan berı hasta şızofrenı tedavısı goruyor hıçbır ışımız yolunda gıtmıyor hıçbır muradımız olmuyor bubuyuden kurtulmak ıstıyoruz nasıl kurtula bılırız lütfen yardımcı olun bıze gercekten çok zor bır hayatımız oldu halende hayatımızda hıçbırşey yolunda gıtmıyor şımdıden çok teşekur ederım yardımınızdan dolayı

Okudunuz mu?  Ezan okunmasının hükmü nedir ?

Cevap: Büyüden kurtulmak istiyoruz nasıl kurtulabiliriz

Hoca
Büyüden kurtulmanın en güzel yolu evde düzenli Kuran okumaktır.
Büyü/Sihir yapılmış her kimse mutlaka Kuran okumalıdır.


Yorum: Büyüden kurtulmak istiyoruz nasıl kurtulabiliriz

Kayıtsız Üye
MERHABA kardesime aileden sogutma buyusu yapılmıs tavırları çok degıstı kendınde degıl umursamaz bırı oldu anneme karsı çok saygısız oldu normalde çok sevecen bırıdır bu buyuyu nasıl bozabılırız? cevabınızı beklıyorum acıl teşekkür ederım sımdıden

Okudunuz mu?  Babanın Evladını Sevmesi için Bir Dua Var Mı

Yorum: Büyüden kurtulmak istiyoruz nasıl kurtulabiliriz

arifselim
Merhaba kardeşim. Bunun bir büyü olduğunu nerden biliyorsunuz? Bunun bir çok nedeni olabilir. İlk önce siz diğer nedenleri araştırın. Büyüden kurtulmanın en güzel yolu ise kuran okumaktır. Evinizde ve kardeşinizin odasında sık sık kuran okuyun.

Okudunuz mu?  Hz. İsa'nın özellikleri nelerdir?

Kayıtsız Üye
Babama evlenmeden önce bağlama yapmışlar, sonra kimin yaptığını bildiği için çözdürmüş.Biz dört kardeşiz ,hepimiz 30 yaşını geçmiş durumdayız ama evlilik olmuyor.Bunun etkisi oluyor mudur?


Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum büyü her ne büyüsü olursa olsun evet en başta Kur’an okunmalı ve ayriyeten Yüce Rabbimiz sıfatlarını merhamrt etmişte bize bildirmiş bol bol zikir çekmelsiniz ve günde 100 defa besmele Allah’ım yardım etsin sizlere..

Okudunuz mu?  Dua ile ilgili arapça hadisler

Kayıtsız Üye
Selamın Aleykum arkadaşim bir hoca efendiyle gorusmus ve hoca efendi annesine bir muska yapildigini ve bu muskanin babannesi tarafindan yapildigini solemisti muskanin etkilerinden korunmak için evde kurani kerim oku demis bide muskayi bulup yok edebilecegini soylemis ancak para karsiliginda muskanin bana nasıl bulundugunu anlatabilirmisiniz pek zengin degiliz. Hocanin istedigi para az olsada denklesdiremedik.

Okudunuz mu?  Camiye sağ ayakla girmek sünnetmi? sol ayakla girmek mekruhmu?

Kayıtsız Üye
Eşimle bizi ayırmak için büyü yapmışlar ve şuan ayrıyız resmen boşandık bir hoca bana büyünün etkisi sende kalmış sirkeli susya yıkan dedi eşimle çok seviyorum ve tekrar bir arada olmak istiyorum ama onunla her konuşmamızda kavga ediyoruz ne yapmam lazım eşimin bana geri dönmesi için Allah rizasi için yardim edin

Okudunuz mu?  Kur'an'ın üzerine el basarak yalan yere yemin etmenin günahı nedir?

Tevbe
Hocaya değil, aile terapistine giderseniz ilişkiniz düzelebilir. Eşiniz bu tarz şeyler söylediğiniz için bile sizden soğumuş olabilir. Evinizde bol bol Kuran okuyun ve namazlarınızı 5 vakit kılın ve devam ettirin. Mevla her şeyin doğrusunu bilir ve bizim dinimizde Allah dilemeden bir şey olmaz buna iman ettiğinizi unutmayın. O hoca dediklerinizle de irtibatı derhal kesiniz.

Okudunuz mu?  Dini bayramların sosyal hayatımızdaki yeri ve önemi nedir?

Kayıtsız Üye
Bana büyü yapıldığına eminim çünkü konuşmam bozuk bir konuşan bir daha konuşmuyor halim tavrım çok sert kaba lütfen yardımcı olun aklıma saçma sapan şeyler gelip duruyor

Bu kategoride yer alan Bir kişinin benim için hayırlı olup olmadığını nasıl anlarız başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyüden kurtulmak istiyoruz nasıl kurtulabiliriz Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.