Anasayfa
30 Ocak 2023, 4:10
sizden94
Abone

Büyüden kurtulma çareleri?

Büyüden kurtulma çareleri?

Ozantncr
Merhaba 2 yildir hayatimda olamayacak seyler oldu ve o kadar doktora gitmeme ragmen hicbir sonuc alamadim. Sonunda hocaya gitmeye karar verdim, Dediklerini uygulayinca baya faydali oldu ama tam sonuc alamadik . Bu illette tamamen kurtulan varmidir? Tavsiye ve desteklerinizi bekliyorum

Okudunuz mu?  Mezi akıntısı varken uyumak caiz mi?

Yorum: Büyüden kurtulma çareleri?

Hoca
Sihirden kurtulmanın en güzel ve dine uygun olanı düzenli Kuran okumaktır.
Her gün düzenli ibadetini yapan ve Kuran okuyana tesir etmez ve tesir etmiş silinir gider.

Bu kategoride yer alan Banyoya işedikten sonra , o banyodaki gusül kabul olur mu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyüden kurtulma çareleri? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.