Anasayfa
16 Ağustos 2022, 10:29
sizden94
Abone

Banyoya işedikten sonra , o banyodaki gusül kabul olur mu

Banyoya işedikten sonra , o banyodaki gusül kabul olur mu

alonsof1
Arkadaşlar normalde banyoda genellikle hiç çiş yapmam , geçenlerde duş alırken tutamadım banyoya idrarımı yaptım , ama hemen suyla yıkadım. Şimdi aradan 4-5 gün geçti , yani artık o banyoda gusül abdesti alabilir miyim , yoksa artık geçersiz mi olur. Aradan 4-5 gün geçti işediğim banyodaki (ama yıkadım) aldığım gusüle bir sakıncası var mı kabul olur mu ?
Saygılar…

Okudunuz mu?  Yengeç sopa yemek günah mı ?

Yorum: Banyoya işedikten sonra , o banyodaki gusül kabul olur mu

VESSELAM
Esselamü aleyküm, Banyo ettiğiniz yere idrarınızı yapmanız büyük bir çirkinliktir. Sırf idrar sıçramasın diye oturarak ihtiyaç giderilir. İdrar vücuda sıçradığı zaman boy abdesti almadan veya orayı yıkamadan Namazda kılınmaz. İyice gıcırdama sesleri gelene kadar orayı yıkayın. Temizledikten sonra aldığınız Abdestlerde kabuldür İnşaAllah. Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Kur'anı Kerim okurken takıldığımız bir cümlenin altını çizip veya yazı yazabilirmiyiz

banyo ya işedikten sonra gusül abdesti kabul olurmu

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Banyoya işedikten sonra , o banyodaki gusül kabul olur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.