Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:05
missa07
Abone

Videoya Bakmakta Göz Zinasına Girer Mi?

Videoya Bakmakta Göz Zinasına Girer Mi?

Kayıtsız Üye
kötü videoda olsa bakması günahmıdır?
gerçek bakmayla aynı mı günah yazılır çıplak videoya bakana


Cevap: Videoya Bakmakta Göz Zinasına Girer Mi?

şaf_ak
tabiki günah kardeşim haram sanaldada haram reelde de haram..


Göz zinasına bulaşmak.

lacosteq
Arkadaşlar ben namazımda ziyanımda bir insanım arkadaşlar ben göz zinasına bulaştım internetden pis şeyler izledim daha önceden yapmıştım tövbe ettim bir daha yapmamak için kendime nefsime dayanamayıp izledim Gine izledim bildiğim halde izledim ben napiçam ben nasıl kurtulacak arkadaşlar ALLAH CC sevmediği bir kulum ALLAH CC beni sevmez ben çok büyük günah işledim bildiğim halde izledim kendime nefsime hakim olamadım napçam ben tövbe ettsem olmaz namazda kılamam ALLAH CC. Beni sevmez ben bittim bittim

Okudunuz mu?  Güzel ahlak ile ilgili makale

Yorum: Göz zinasına bulaşmak.

vel Fecr
< Arkadaşlar ben namazımda ziyanımda bir insanım arkadaşlar ben göz zinasına bulaştım internetden pis şeyler izledim daha önceden yapmıştım tövbe ettim bir daha yapmamak için kendime nefsime dayanamayıp izledim Gine izledim bildiğim halde izledim ben napiçam ben nasıl kurtulacak arkadaşlar ALLAH CC sevmediği bir kulum ALLAH CC beni sevmez ben çok büyük günah işledim bildiğim halde izledim kendime nefsime hakim olamadım napçam ben tövbe ettsem olmaz namazda kılamam ALLAH CC. Beni sevmez ben bittim bittim >
dur dur naptın hocam sen :). müslüman günah işlememeye çalışmalı ama günah işlediğindede tevbe etmeli ve amellerine devam etmelidir.
bir dahakine dikkat edersiniz yapmazsınız.

Okudunuz mu?  Yezidilerin dünyadaki nufusu ne kadardır?

hadiste; Kişide bir organ vardır o iyi olursa bedende iyi o kötü olursa bedende kötü olur, dikkat edin o kalptir. diyor.

günah işlediğinde namazların düşecek Allah beni kabul etmez diye yeis haline düşme bu sana şeytan ve nefsinin telkinleridir.
şeytan kendi ile beraber insanları cehenneme götürmeye çalışır aman ha uyanık ol.

Okudunuz mu?  İslamda kimlere nikah düşmez

tevvab olan gafur olan rahim olan Allah tealadır bunu hiç unutma.


lacosteq
Haklisin kendine çeki düzen vermeliyim ve tövbe etmeliyim


hayvanların çiftleşmesini izlemek günah mı, hayvan çiftleşmesi izlemek günah mı, neler göz zinasına girer

Bu kategoride yer alan Cünüp iken namaz kılınırsa ne olur başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Videoya Bakmakta Göz Zinasına Girer Mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.