Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:06
missa08
Abone

Domuz Yağı Nasıl Anlaşılır

Domuz Yağı Nasıl Anlaşılır

Kayıtsız Üye
Domuz Yağı Nasıl Anlaşılır. Kısaca Bilgi Verir Misiniz.


Cevap: Domuz Yağı Nasıl Anlaşılır

Ehfiya
Kardeş Hiç Karşılaşmadığım İçin Bilmiyorum Hakkını Helel Et Selametle…


Yanıt: Domuz Yağı Nasıl Anlaşılır

Rayyan Emir
surulen yer kumassa hicbirsekilde cikmaz

Okudunuz mu?  Peygamberimiz Veda Hutbesi'nde, "Çocuk kimin döşeğinde doğarsa ona aittir."

Soru: Domuz Yağı Nasıl Anlaşılır

Galus
Yurt dışında arkadaşlardan biri yanlışlıkla domuz yağlı poça yamişti tadının iğrenç olduğunu söylemişti sakınmak gereeklidir.selametle


Kayıtsız Üye
İyi günler,
Bir ürünün helal sayılabilmesi için içindekiler kısmında domuz yağı ve katkıları yoktur yazması yeterli mi? İlla helal sertifikası olanlardan mı yemeliyiz?
Hayırlı günler…

Okudunuz mu?  İslama göre Evde kedi beslemek günah mı

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm kardesim,

Nasil anlasildigini bilmiyorum Ama bir sey anlatmak isterim:
Ben şuan baska bir ülkede okuyorum ve burada neredeyse her girdigim restorana/dükkana almak istedigim yemeklerin/soslarin icereklerini sordum, daha dogrusu "domuz ile ilgili bir şey varmi?" dedim.

Herneyse, böyle siradan seyler için sormadim. Bir gün bir arkadaşimla kizartilmis patates alalim dedik. Soslarin icereklerini sorarken, yani içinde domuz/alkol varmi yokmu diye merak ederken, calisan bizim helal ürün aradigimizi anladi heralde ve ekledi: "Bizim patateslerimiz domuz yaginda kizartiliyor. Ve bu civarda bir çok dükkanda da domuz yagi kullaniliyor patatesleri kizartmak için"

Okudunuz mu?  Şintoizm nedir?

Yani kardesim, diyecegim şu: sorup arastirmaya calis yemek istedigin ürünleri. Patates kizartmasinin içinde domuz yagi olabilecegini sanmazdim, ama demekki olabiliyormus. Ama tabiki her dükkan kizartmiyor domuz yagi ile. Bunlar sadece o civarda denk gelenlerdi.

Bu arada Almanyanin meşhur "Bretzel"i var, bilirsin belki. Onun üzeri farkli sekilde parlak oluyor bazen. O parlaklik domuz yagi ile elde ediliyormus diye duydum. Ama her firin bunu tabikide yapmiyor. Kimsenin kazancina mani olmak istemem. O yüzden, sana en iyi tavsiyem cidden SORUP ARAŞTIRMAK. Benim sözlerime bakipda her yerden alisverisi kesmeni istemem, nede olsa dedigim gibi, her dükkan farkli olabiliyor. Ama arastirmak senin elinde ve iradende olmali.

Okudunuz mu?  Evlilik kaderin sonucu mudur

Hayirli aksamlar.


mum
< domuz yağı ve katkıları yoktur yazması yeterli mi? >
Evet yeterlidir.


domuz yağı nasıl anlaşılır, domuz yagı nasıl anlasılır, domuz yagi oldugunu nasıl anlayabiliriz

Bu kategoride yer alan Zaruri haller dışında faiz haramdır cevabını yüksek din kurulundan aldım Ancak; zaruri olanlar Faiz nelerdir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Domuz Yağı Nasıl Anlaşılır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.