Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:44
kadin
Yönetici

Hamile kadın ihtilam ve gördüğü ıslaklık

Hamile kadın ihtilam ve gördüğü ıslaklık

Kayıtsız Üye
Herkese hayırlı ramazanlar hamile bir bayan yatağından kalktığı zaman bir iki damla ıslaklık görse ve rüyada eşini veya şehvetli bir şey görmese bu ıslaklığın ne olduğunu nasıl anlarız hamile iken bir iki damla ıslaklık oluyor genelde gusül gerek mi rüyada şehvet olmasa da heyecanlanarak uyansak yinede aynı durum geçerli midir acil cevap verin lütfen ona göre gusül alacağım

Okudunuz mu?  Evlilik için eş adayını nasıl tanımalıdır

Cevap: hamile kadın ihtilam ve gördüğü ıslaklık

find
hamilelerde akıntı olması normal bir durumdur.
yıkanmayı gerektirmez.


Hamilelikte Ihtilam

Kayıtsız Üye
Hamile bir kadın rüyasında müstehcen şeyler görürse ne yapmalı ? Hamilelikte her zaman bir akıntı ve ıslaklık olduğu için bu ıslaklığı nasıl ayırt edebilir ? Gusül alınması gerekir mi ?

Okudunuz mu?  Adet geciktirici ilaç kullanmak caizmi

Yorum: Hamile kadın ihtilam ve gördüğü ıslaklık

Ensar
Her görülen müstehcen şeylerde meni gelmiyor olabilir. Meni nin belli belirtileri vardır. Meni avuç içi ayası büyüklüğünde olup ve kokusu yumurta beyazı şeklindedir eğer bu halde ise kişi o zaman gusül alır. Kişiden şehvet anında mezi de gelmiş olur mezi az şekilde çıkar ve yapışkandır işte bu gusül almayı gerektirmez.

Okudunuz mu?  Cinlerin insana musallat olup hamile bıraktığı doğrumudur

hamileyken ihtilam olmak, Gebelikte ihtilam, Hamilelikte Ihtilam

Bu kategoride yer alan Adet günlerinde bulunan bir kadın bu günlerinde abdest alabilirmi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hamile kadın ihtilam ve gördüğü ıslaklık Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.