Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:06
Oruc
Yönetici

Oruçluyken meni akıtmak orucu bozarmı

Oruçluyken meni akıtmak orucu bozarmı

Kayıtsız Üye
Oruçluyken meni akıtmak orucu bozar mı Oruçluyken bilerek meni gelmesi orucu bozar mı ?


Cevap: oruçluyken meni akıtmak orucu bozarmı

Ehfiya
Eğer kendin bilerek cıkartıyorsan evet orucu bozar ve 61 gün de peyderpey tutmak kaydiyle de keffaret gerekir…Yok Meni Degil de Baska bir sıvıysa durum farklı .. Selametle..


Oruçluyken mastür yapmak orucu bozarmı ?

Beyefendi74
Oruçluyum sahurda niyetimi falan ettim bugünde mast yapcam orucum bozulurmu aleviyim bu ramazanda ilk mastürüm olacak oruçluyken Lütfen net bir cevap verin.

Okudunuz mu?  Oruçlu iken çocuk emzirmek orucu bozar mı? Çocuk emzirmek için oruç kazaya bırakılır

Yorum: Oruçluyken meni akıtmak orucu bozarmı

ACİLSERVİS
Oruçluyken yapamazsın Elbette orucu bozar.


faruk7
oncelikle selamun aleykum abi ben bu ramazanda 2 3 gun önce niyet etmeden akittim sadece surtunerek bilerek sonra 2 gun gecti ve niyet edip akittim video felan izlemedim ama sonra iste akti şuan oyle bir pismanimki kendimi olduresim var bilerek olmadi 2 incisi tovbe edicem şuan devam ediyorum orucuma ne olucak yardim edinn 2 incisnde niyet ettim 1 incinde etmemisdim surturunerek oldu yardim edin bu konuda kazami olucak.

Okudunuz mu?  Tansiyon hastası oruç tutabilir mi?

arifselim
Aleykum selam. Oruç halinde değilken mastürbasyon yapılmışsa bu oruçla ilgili değildir. Ancak oruçlu halde iken bir ramazanda iki sefer yapılırsa 60 gün kefaret ile bozduğu günleri kaza etmelidir. Senin durumun ise orucu bozduğun günleri zaten kaza etmelisin.


Kayıtsız Üye
öncelikle kardeşim aldığım en net bilgiye göre oruçluyken orucunun bozulacağını bilsende bilmesende cünüp olduysan sadece +1 gün kaza yapıcaksın ama bunu bile bile bir dahaki seferde yine boşalırsan o zaman kefaret gerektirir sen sadece ramazanın bir günündeorucunu bozduysan bundan dersalıp tövbe etmelisin ve +1 gün ramazan dışında kaza orucu tutmalısın ama buna devam edersen kefaret farz 🙁

Okudunuz mu?  Ramazan ayında kadınların adet bitiminde gusülden sonra tekrar adet kanaması gelirse ne yapılmalıdır?

Kayıtsız Üye
Sahura kalktım niyet ettim ama gece uyurken meni akti hocam oruç bozuldumu iş dolayısıyla gusül abdesti alamadim


ACİLSERVİS
Rüyalanmak orucu bozmaz. Orucuna devam et. Güslünü de al namazını kıl.


Geyik2004
İlk önce hepinize merhabalar bugün orucun ilk günüydü ben niyet ettim,uyudum.Sonra istemsizce rüya gördüm ve aktı 60 gün tutmak zorunda mıyım bide ben 2 saattir filan cunubum saat 9 gusül alsam bir şey fark eder mi ergenim ve bende haftada 2 kere filan istemsizce akar bunu durduramıyorum bir öneriniz var mı şuan çok zor bir durumdayım yardım.

Okudunuz mu?  Oruçlu iken çiçek, esans koklamak orucu bozar mı?

ACİLSERVİS
Rüyalanmanın rüyada iken meninin çıkması orucu bozmaz. Bunun oruçla bir ilgisi yoktur. Meninin çıkacağı varsa çıkar bundan sorumlu değilsin. Uyandığında kalkıp gusül alır ve namazlarını kaçırmazsın. Hepsi bu kadar.

Hiçbir namaz kaçırmamak şartı ile istediğin kadar cünüp kalabilirsin. Zaten bu kurala uyduğun zaman gece ihtilam olmuşsan güneş doğmadan namaz kılacağın için gusül almak zorunda olacağını da göreceksin.

Okudunuz mu?  Oruç olan kadına eşi zorla beraber olursa, kadının orucu bozulur mu?

sperm akıtmak orucu bozar mı, sperm akıtmak, akıtmak orucu bozar mı

Bu kategoride yer alan Gece rüyalanmak orucu bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oruçluyken meni akıtmak orucu bozarmı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.