Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:37
missa96
Abone

Rüyada eşinin döndüğünü görmek

Rüyada eşinin döndüğünü görmek

Kayıtsız Üye
selamünaleyküm…ben eşimle ayrıyım bunun üzerine istihare uyguladım ve rüyamda eşimin bana döndüğünü gördüm ama memlekete evimize dönmüşüz gördüm..şu an istanbuldayımeşimle hem komşuyuz hem ayrıyız kayınbabamlar 15 mt ilerimde oturuyor ve eşim orada kalıyor..benim sorum şu istihareye tam olarak inanmalımı ve ben bu rüyamla ne yapmalıyım rüyamın devamı kapı açıktı ben içeri girerken ayakkabımı çıkarıyorum ve ikisindende kum çıkıyor ve kapı eşiğine döküyorum eşimde arkamdan bebeğimizle geliyor.eşimin bana dönmesi için memleketemi gitmem lazım

Okudunuz mu?  Sabah kalktığımızda annemin ve benim ayağımda kına vardı bunun nedeni ne ?

Cevap: istihareye Yattım

imamhatipli42
İstiharede genellikle renge bakılır. Yeşil ve beyazın hayırlı kırmızı ve siyahın ise hayırsız olduğu söylenir. Buna göre bir karar almanızda fayda var.


rüyada eşinin döndüğünü görmek, rüyada karimin dondugunu gormek, rüyada eşinin eve döndügünü görmek

Bu kategoride yer alan Allahtan Korkun Kelimesi Kur'anda Kaç Yerde Geçiyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eşinin döndüğünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.