Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:37
missa96
Abone

Adak kesildikten sonra hangi duayı okumam gerekiyor

Adak kesildikten sonra hangi duayı okumam gerekiyor

Kayıtsız Üye
ben çalışan bir bayanım.adağımı eşim kestirdi ve çocuk esirgeme kurumuna bağışladık.adak kesildikten sonra hangi duayı okumam gerekiyor.


Cevap: adak kesildikten sonra hangi duayı okumam gerekiyor

imamhatipli42
Adak kurbanı kesildikten sonra yapılması şart olan veya önerilen bir dua yoktur. Kişi adak borcundan kurtulduğu için iki rekat şükür namazı kılar ve hayılı dileklerde bulunur.

Okudunuz mu?  Ashabı Kehfin isimlerinin arapça yazılımını verirmisiniz?

adak kesildikten sonra ne yapılır, adak duası, adak kesildikten sonra okunacak dua

Bu kategoride yer alan Şafi bir erkekle hanefi bir bayanın evliliği nasıl olur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adak kesildikten sonra hangi duayı okumam gerekiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.