Anasayfa
19 Ağustos 2022, 14:38
sizden03
Abone

Eşe (kadına yalvarmak) günahmı.?

Eşe (kadına yalvarmak) günahmı.?

NURİMERCAN
selamünaleyküm…sevgili dostlar benim başimda boşnma olayi olduğu için sik sik istişare isteği duyuyorum umarim bu konu sikmamiştir sizleri…eşim boşanma davasi açti 3 aydir ayriyiz…bu süre içinde eşime çok dil döktüm çok yalvardim yuvayi kurtarmak adina fakat çözüm olmadi…eşim dava açti henüz mahkemeye girmedik..benim sorum şu kadina bu kadar yalvarmak günahmi.?..çevremdekiler seni istemeyeni sende isteme diyor..fakat boşanacak çok hakli bir sebebi yok.sizce dava açmiş bir insani birakayim gitsinmi sonuna kadar mücadelemi edeyim..ayrica istiharelerimde eşim dönmüş gördüm…buna ne kadar bağli kalmamiz lazim Allah(cc)a çok yalvardim dua ettim sonuç olarak rüyami gördüm ve dönmüştü…istihareye göremi aklima göremi hareket edeyim…Allah(cc)bizimle olsun ….esenlikler….

Okudunuz mu?  Ehl-i Sünnet olmayanların yemekleri yenirmi?

Cevap: eşe(kadına yalvarmak)günahmı.?

Rayyan Emir
istiharede birebir cikan rüya gercekte olurmu bir bilgim yok. yesil,beyaz,mavi gorduyseniz hayirlidir. kadina yalvarmak dediginiz de evliliginizi kurtarma cabasidir neden gunah olsun.. siz yuvanizi yikmamay calisiyorsunuz dogrusunu yapiyorsunuz.. Rabbim yardımcıniz olsun kardesim


Yanıt: eşe(kadına yalvarmak)günahmı.?

hbevci
s.a.
hatalı ısenız elbettekı ozurunuzu dılersınız gerekırse yalvarırısınız affedılmek ıcın.bunda kotu bırsey olması mumkun degıl.ılıskıyı kurtarmak ıcın bır tarafın alttan alması gerekır elbette.ama cozumu olmayan uzlasılamayan bır konu olursa durum degısır muhakkak.
ALLAH tan HAYIRLISINI isteyın.
selametle..

Okudunuz mu?  Oy kullanma ve okula gitme kafirlik midir?

bir insana yalvarmak gunahmi

Bu kategoride yer alan Ezanı uzatmakta bir sakınca var mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşe (kadına yalvarmak) günahmı.? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.