Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:46
missa92
Abone

Yaşlıların anlattığı ayçiçekle ilgili hikaye

Yaşlıların anlattığı ayçiçekle ilgili hikaye

Kayıtsız Üye
yaşlıların anlattığı ayçiçekle ilgili hikaye


Cevap: yaşlıların anlattığı ayçiçekle ilgili hikaye

menzil_guller
yaşlıların anlattığı hikayemi bilemiyorum buyur kardeş
Küçük sarmaşık gözlerini açtığında ilk onu gördü. Ayçiçeğini. Mağrur, başı semalara değen, güzeller güzeli bir ayçiçeği. İlk görüşte âşık oldu ona. Yan yana büyüdüler günlerce. Sarmaşık aşkından her gün daha fazla dolandı ayçiçeğinin beline. Ayçiçeği ise gözlerini güneşten hiç ayırmadı. Sabah güneş doğarken kaldırırdı başını taa batıncaya kadarda bakmazdı zavallı sarmaşığın yüzüne. Akşamları severdi sarmaşık. Güneşin batıp da baş başa kaldıkları o muazzam ama kısa saatleri. Ne yazık ki yine güneş doğar yine tüm zarafetiyle kaldırırdı başını güneşe doğru. Sarmaşık daha sıkı sarıldıkça ayçiçeği daha bir kaldırırdı başını sanki sarmaşığa inat. Günler böyle geçti gitti. Sarmaşık dolandıkça dolandı, ayçiçeği güneşten gözünü hiç ayırmadı. Sarmaşık kıskançlığından olacak dolandıkça sıktıkça acı bir zevk aldı yaptığından. Bir sabah yine gözlerini güneşten sonra açtı sarmaşık. Bir tuhaflık vardı. Ayçiçeğinin o muhteşem yaprakları onu güneşten korumuyor, güneşin kavurucu sıcağı ta içine işliyordu. Ayçiçeği nazik bedeniyle kollarının arasında yatıyordu… Sarmaşık onun kalbini kazanayım derken bedenini çok sıktığını ve bu yüzden ayçiçeğinin öldüğünü anlamıştı.


Cevap: yaşlıların anlattığı ayçiçekle ilgili hikaye

Kayıtsız Üye
arasında yatıyordu… Sarmaşık onun kalbini kazanayım derken bedenini çok sıktığını ve bu yüzden ayçiçeğinin öldüğünü anlamıştı.

Okudunuz mu?  Mevlananın kaç çocuğu var ve onun karıları, çocukları kuzenleri nedir

ayçiçeği ile ilgili hikayeler, ayçiçeği ile ilgili kısa hikayeler, ayçiçeği ile ilgili hikaye

Bu kategoride yer alan İslam ile ilgili nickler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yaşlıların anlattığı ayçiçekle ilgili hikaye Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.