Anasayfa
23 Ocak 2024, 21:51
missa06
Abone

Bir insana büyü yapıldığını nasıl anlarız ve büyü bozmak için ne yapmamız gerekir

Bir insana büyü yapıldığını nasıl anlarız ve büyü bozmak için ne yapmamız gerekir

Kayıtsız Üye
bir insana büyü yapıldığını nasıl anlarız ve büyü bozmak için ne yapmamız gerekir


Yanıt: bir insana büyü yapıldığını nasıl anlarız ve büyü bozmak için ne yapmamız gerekir

Ecrinim
Bugünkü adıyla büyü, geçmişteki adıyla sihir, tarihin derinliklerinden gelen söylentileriyle bazı kesimlerde halen baskısını sürdürmektedir.

Kur’an-ı Kerim’de geçmişte sihir yapanlardan söz edilir.

Hadislerde de sihir, büyük günahlardan sayılır.

– Allah’a şirk koşmak, adam öldürmek, zina etmek, ana babaya saygısızlıkta bulunmak, sihir yapmak.. büyük günahlardandır, denir.

Hatta İslam hukukunda, büyü ve sihir yaptığını iddia ederek insanları aldatmaya kalkışanlar, yakalanıp hapse atılması gerekir ki, sıkıntısı olan insanlar büyücü ve sihircilerin aldatmasına maruz kalmasınlar…

Bu sebeple bizler büyücü ve sihircilerin iddialarına itibar etmiyoruz.

Çünkü büyü ve sihir ilmi günümüze kadar gelmemiş, tarihin derinliklerinde o güne mahsus ilim olarak kaybolup gitmiştir. Böyle bir bilginin yokluğu sebebiyledir ki, bugün hiçbir büyücü çıkıp da:

– Elimdeki bilgi ve bulgular kesindir, dilediğim kimseyi büyü ile perişan ederim, dilediğimi de kurtarır, iyi ederim!? diyemez. Allah hiçbir kuluna böyle kesin bir salahiyet vermemiştir.

Daha açık ifadesiyle büyücüler ne bir karı kocanın arasını açabilirler ne de birini ötekine vazgeçilmez halde âşık yapabilirler. Yani ne sevdirebilir ne de nefret ettirebilirler. Bu gibi duygusal durumlar, tarafların kendi istek ve iradeleriyle sağlayacakları kazanımlarıdır. Birileri büyüyle sevdirip, büyüyle nefret ettiremez…

Şayet böyle kesin bir büyü bilgisi mevcut olsaydı, sıhhatli kitaplarda yazılı olacak, yazılı olan bilgiyi de okuma yazması olan herkes okuyup bilecek, kıyıda köşede kırsal bölgelerde geçim vasıtası yapanların şahıslarına mahsus özel bir bilgi haline gelmeyecekti…

Okudunuz mu?  Eşimin işi hiç rast gitmiyor bunun için yapılacak bir dua var mıdır?

Buna rağmen bazı semtlerde büyü yaptığı, yahut da bozduğu iddia edilen kimseler görülmektedir. Akla, mantığa ters düşen büyü yapma, bozma çareleri de ileri sürmekteler.

– Şu kadar domuz yağı; şu kadar keçiboynuzu, falan mezardan şu kadar toprak.. gibi gizemli isteklerle çaresizleri etkilemeye çalışmaktalar.

Kesin olan odur ki, para ortadan kalksın ne büyü yapan kalır meydanda ne de büyü çözen…

İnsanlar neden yine de büyücünün peşine düşerler?

Söylentilere, bir çözüm olabilir ümidiyle bakarlar da ondan…

Halbuki, bu gibi konularda esas olan, en önce büyücüye gitmeye sebep olan rahatsızlığa doğru teşhis koymak!..

Olabilir ki, büyü sanılan sıkıntının mahiyetinde ne büyü ne de sihir vardır. Olay ya bir sinirsel rahatsızlıktır. Yani doktor işidir. Yahut da tarafların kendi anlayışsız tutumlarıyla meydana getirdikleri sinir zayıflatıcı gerginlikleri, kırıcı, incitici davranışlarıdır!..

Büyü sandıkları rahatsızlıklarını kendi davranışları meydana getirmiştir. Öyle ise bunu çözecek olan da yine kendi davranışlarıdır… Tutumlarını düzeltmeleri, rahatsızlık sebebi anlayışsızlıklarından vazgeçmeleri… Yani önce saygı, hemen arkasından da sevgi ihtiyacının karşılanması…

Ne var ki, kimse kendi kusuruna, hatasına bakmamakta, ille de yakınlarından birinin büyü yaptığını düşünüp suçu onların üzerine yıkmayı kolay bir çıkış yolu olarak görmekteler.

İnceleseniz ya beyin hanıma karşı ya da hanımın beye karşı rahatsızlık meydana getirecek ihmal ve tepkisellikleri.. gibi davranışları söz konusudur olayın kökünde.

Ama kimse böyle bir davranış düzeltmesine taraftar değil, suçu büyücülere yükleme kolaylığı varken…

Okudunuz mu?  Gıybet ile ilgili şiir istiyorum

Bununla beraber, böyle ihtimallerde manevi çare büsbütün de yok sayılmaz. Kur’an-ı Kerim’in son iki (Felak ve Nas) sûreleri ile birlikte bilinen tüm duaları rahatsızlığı duyan da, yakınları da okuyabilirler. Bunları ille de başkaları değil, kendileri okurlarsa daha gönülden dua etmiş, şifa dilemiş olurlar. Çünkü üzüntüyü kendileri yaşıyorlar, duayı da kendileri yapmalılar.

Bu konuda sözün özü olarak denilebilir ki: Önce büyücüye değil ilgili psikolog ve sinir doktoruna durumu anlatıp gerekli ilaçları alarak sinirler kuvvetlendirilmelidir.

Ayrıca sıkıntı sebebi olan kendi tepkili tutumlarını da gözden geçirmeli, gerginlik meydana getiren davranışlarını (Felak ve Nas) sûrelerini de okuyarak terk etmeli, geçmişi unutup geleceğe yeniden bir beyaz sayfa açmalılar…

Göreceklerdir ki, büyüyü de kendileri yapmakta, büyüyü bozan ilaç da kendilerinde bulunmaktadır.

Ahmet Şahin


Cevap: bir insana büyü yapıldığını nasıl anlarız ve büyü bozmak için ne yapmamız gerekir

Kayıtsız Üye
Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum olabildiğince toparlayarak yazmaya çalışacağım.
Biz İstanbul’un eski, tarihi semti Kasımpaşa’da ikamet ediyoruz ve gerçekleri duyduklarımızdan burda yaşamaktan nefret ediyorum.
Birgün yerini ve zamanını söylemiyemiyorum çünkü deşifre olmak istemiyorum, komşumuz Bahar’ın akrabasıyla yaptıkları büyü hakkında konuştuklarını duyduk. Aslında ben kimseyide dinlemem ama kavga eder gibi yüksek sesle gelince insan ister istemez tedirgin oluyor. Özellikle büyü mevzusundan bahsedildiğinde biraz garimsedim ve içimden bir ses ne olursa olsun dinlememi istedi. Dinlemeye başlarken o anda yanıma akrabam geldi, sessiz olmasını ve özellikle dinlemesini istedim çünkü bu duyduklarım şaşılacak ve inanılmayacak gibiydi ama birlikte dinleyince ikimizde birbirimizin ağzı açıkta kalmıştı ve adeta insanın kanınını donduran şeyler konuşuluyordu.
Bahar denilen (abla bile demeye dilim varamazdı o günden beri, çünkü şeytan) o şeytanın işbirlikçisi yapmış olduğu büyüler hakkında konuşuyorlardı ama öyle böyle değil, kocasının ailesine yıllardır yaptığı büyüleri anlatıyorlardı. Baharın aynı sokağın yukarısında oturan yaşlı kadın akrabasıyla bir yabancı kadına söylüyorlardı hesapta iyi bişeymiş gibi onuda yapması konusunda teşvik etmeye çalışıyorlar.
Aynı sokakta oturmamızdan dolayı kocasının kardeşlerini ve çocuklarını tanıyorduk çünkü burda herkes birbirini tanır ve aile gibilerdir yani komşuluktan ötedir.
Vefat eden Cuma abinin aslında yıllardan beri çektiği sıkıntıların temelinde Bahar şeytanın yaptıklarından dolayı olduğunu bir bir anlatırken şaşıp kalmıştık;
vay efendim Veysel kaçırdığında kocasının ailesi eve istememiş felan filan, sırf bü yüzden Cuma abiye evden gitmesi için büyü yapmış o da alköle başladığından artık ailesi istemediği için evden eşi ve ailesiyle kovulmuş. Bunlar yetmezmiş gibi evin daire paylaşımındaki resmiyet için Cuma abi de imza vermediği için devamlı büyü yapmış, en son kanserden ölmeden 2 sene kadar önce evin arkasındaki ağaca büyü yaparak bağırsak asmış ve bunun getirisinde de bağırsak çürüdükçe Cuma Abi de günden güne eriyerek ölmüş (tabi herkeste zamanın getirisinden deyip anlam verememiş).
Ayrıca Cuma abiler başka semte yıllar önce taşınmasına rağmen Bahar şeytanı onlara yine devamlı olarak büyü yapmış bunlardan bazıları evlerine misafir olarak gidip hazırlamış olduğu domuz yağını şiringayla evinin eşiğine gizlice sürmesi ve akibinde aile huzurunu bozmaktan daha öte dağıtmalara kadar gitmiş, bir süre sonrada evlerinin önüne gidip dağıtma büyüsü de yapmış. ee adamcağız bu kadar büyüye, aile geçimsizliği ve bunun gibi yüzlerce olumsuzluktan sonra kanser olmasında ne olsun. Kadında hiç acıma yok mahallede birisi bişey desin hemen büyü yapıp susturmaya kalkıyormuş.
Bunları duyduktan sonra içimizde tutamazdık ama bunları benimle duyan akrabam gizli kalması için ısrar etti ama bu ve bunun gibileri böyle gizli gizli insanların hayatlarını sömürerek aileleri bitirip onları mezara götüren kahpece, zalimce ve örümcek beyinli kara zihniyetin yaptıklarını herkesin bilmesini istemek en doğal hakkım olduğu düşünüyorum. Benim bildiğim ve duyduğum kadarıyla büyü yaparak öldürdüğü kendi eşinin öz abisi idi, ama Allah bilir kaç kişinin hayatını büyü süsüyle mahvederek hatta mezara götürdüğü niceleri vardır.
Yaptığı büyüleri ilk önce Kulaksız daki bir hocaya yaptırdıktan sonra tutmasıyla birlikte büyüye olan inancı artmasının bir yana kendisi de öğrenerek geliştirdiğini de ifade ediyordu.
Mahallede bazen mantık dışı olan bütün olayları o yaptı diyemem ama kadın çingene gibi hergün kavga gürültü sokakta onun sesi eksik olmazdı ve kavga ettikleri kişilerin ailelerinde beklenmedik hızlı ve olumsuz gözlemlerde oluyordu.
Bu olayı biraz gerçekmi değil mi diye düşünürken bazı kişilere yani muhitte ki arkadaşlarıma sorduğumda Halıcıoğlu ve çevresinde bunun gibi musibetler yüzünden dağılan aileler olduğunu örnekleriyle anlatınca o zaman inanmamanın elimde olmadığını farkettim.
Eğer sizde bu bölgede oturuyor veya daha önce buralarda ikamet etmişseniz bu büyü denilen musibetten şüpheleniyorsanız (tabi bu bölgede oldukça gizlice yapılan ve herkesin bu konu hakkında bilgi sahibi olmadığından, hayatınız tükenerek geçiriyorsanız büyü yüzünden neden olduğunu az çok bilin, ben pek ihtimal vermiyorum ama belki o büyüler imkansız ama belki bozulur) hayatınız kararmış demektir çünkü;
Bahar şeytanının yaptığı büyülerin geri dönüşü olmadığını bizzat kendi ifadesinde sık sık tekrarlamıştı.
Arkadaşlar kusura bakmayın kısaca anlatmaya çalıştım bu tedirginlikle, bunun gibi büyü yapan ve yaptıran insanların Allah Belasını en içten dileklerimle Allah’tan niyaz ediyorum.

Okudunuz mu?  Namazda sol kulağa devamlı gelen sesler

Cevap: bir insana büyü yapıldığını nasıl anlarız ve büyü bozmak için ne yapmamız gerekir

Kayıtsız Üye
Öncelikle dua isteyen ve tüm din kardeşlerimin Allah yar ve yardımcısı olsun inşAllah.
Kıyametin birçok küçük ve bazı büyük alametlerinin de belirdiği ve yaşadığımız şuanda, ki çok insanın haklı şikayetleri ile de zaten aşikar olan; Efendimizin ‘İnsanlar ve Cinler, Kıyamete Yakın Birbirleri ile Görüşecekler veya Yardımlaşacaklar’ mealindeki hadisi ile de uyarıldığımız olayların başladığını düşünüyorum.
Gerek İnsan Şeytanlarından ve gerekse de Cin Şeytanlarından Allah hepimizi esirgesin. Nihai olarak Şeytaniyet bir vasıftır ve bu vasfı, nefs taşıyan insanlarda da cinlerde de görmekte ve bilmekteyiz.
Büyü yapanlar (Cinlerden medet uman veya onları kullandıklarını düşünen, aslında kullanılanlar) veya Büyü Yaptıranlar (Kuran tabiri ile müşterisi olanlar) için Yasin Suresi 60. ayetinde Cenab-ı Mevla ‘Ben size Şeytana Kulluk etmeyin’ diye ikaz etmesine karşın ne yazık ki şuan kendi nefsine zulmeden çok insan var.
Kendi aileme yapılanları ve olanları, hepimiz gibi bir ben ve bir Allah bilir. Burada kendime ‘Ben ne yapabilirim?’ diye sordum ve nasibim ilk emir, yani ‘OKU’ oldu çok şükür.
Burada yazacaklarım uzun araştırmalar ve kitaplardan, kendi algılayabildiğim kadardır. Ancak en doğrusunu Rabbimiz bilir.
Yukarıdaki ayetin devamı olan ‘O yani Şeytan sizin apaçık düşmanınızdır demedim mi’ kısmında ki Düşmanımız olan Cinler senin zayıf olmanı sabırla bekliyorlar (tıpkı uyumak için girdiğin yataktaki halin veya olası hastalık anın gibi) ve asla vazgeçmiyorlar. Ne yapabilirim dersen; sana ve seninle aynı belirtileri yaşayan kardeşlerime naçizane şunu tavsiye ederim,
Ruh İnsan ve Cin – AHMET HULUSİ
Adlı kitabı okumadıysan lütfen al ve oku. Savaşmak için önce düşmanını tanımalısın bence ve bu yazar hem dini hem de bilimsel olarak konuyu çok güzel açıklayan bir ilim insanı, Allah ondan razı olsun. Aşağıdaki kısım kendisinden alıntıdır,
"CİNLERİN her türlü zarar veren tesirlerine karşı Kur’ân-ı Kerîm’de bulunan bu duâ âyetleri, beraberce okunduğu zaman son derece tesirli olmaktadır.
Sad Sûresinin 41. âyeti olan kısmı Eyyûb aleyhi’s-selâm okumuştur.
"Mü’minun" Sûresinin 97 ve 98. âyetleri olan kısmı ise Cenâb-ı Hakk tarafından Rasûlullah salla’lâhu aleyhi ve sellem’e öğretilmiştir.
CİNLER tarafından kandırılmış veya rahatsız edilen herkes bu duaya devam hâlinde çok büyük faydalar görür. Dua budur,
Bismillahirrahmanirrahim
Rabbî enniy messeniyeş şeytanu binusbin ve azâba.
Rabbî eûzü bike min hemezâtiş şeyâtıyni ve eûzü bike rabbî en yahdurun.
Ve hıfzan min külli şeytânin marid. (Sad:41- Mü’minun: 97-98-Saffat:7)
ANLAMLARI:
"Muhakkak ki şeytan bana bitkinlik ve azap yaşattı"
"Rabbim! Şeytanların vesveselerinden sana ve koruyucu Esmâ’na sığınırım."
"Ve sana sığınırım Rabbim, çevremde bulunmalarından."
Bu duanın tesirli olabilmesi için bir kaç yol vardır;
1.Kişinin kendisinin, üzerindeki etki kesilene kadar hergün sabah ve akşam 200 veya 300 kere bu duayı okuması ve ayrıca her okuyuşta bir sürahi su içine nefesini de üfleyerek ve daha sonra da o suyu içerek bünyesini güçlendirmesi.
2. Güvenilen sâlih birkaç kişinin bir araya gelerek o kişinin üzerine üç yüzer kere okumaları ve bu arada ortada geniş ağızlı bir kap içinde su bulundurmaları ve daha sonra o kişiye pey der pey bu suyu içirmeleri. Mümkünse o kişinin kendisinin de bu dualara devamı.
3. Ayrıca bu kişinin her gün 41 defa "Kul eûzü birabbil felâk" ve "Kul eûzü birabbin nâs" sûrelerini sabah akşam okumaları.
Şayet bunların hepsi bir arada yapılırsa daha kolay neticeye ulaşılır. Ve sabah akşam okumaların ardından şu duanın edilmesi tavsiye edilmektedir,
" Eûzü BiVechillâhil Keriym, ve kelimâtillâhit tâmmâtilletiy lâ yücâvizhünne berrun velâ fâcirun, min şerri mâ yenzilu minesSemâi ve mâ ya’rucu fiyhâ, ve min şerri mâ zerae fil ardı ve mâ yahrucu minhâ, ve min fitenilLeyli venNehâri, ve min şerri külli târikın illâ târikan yatruku bihayrin, yâ RAHMÂN!.."
ANLAMI:
Sığınırım Keriym Allâh vechine ve O’nun kelimelerinin tamamına ki, iyi kötü hiçbir şey onlara tecavüz edemez… Semâdan inenin ve semâya yükselenin şerrinden, arzda üreyenin ve arzdan çıkanın şerrinden, gecenin ve gündüzün fitnelerinden, hayırla olan müstesna, geceleyin kapıyı çalanın şerrinden, Yâ RAHMÂN!.."
Ayrıca benimde sizlerden Allah rızası için bir ricam var. Lütfen hiçbir şekilde ruh çağırma ve fal bakma veya baktırma gibi işlere ne sizler niyet edip yapın ve nede sevdiklerinizden yapanlar varsa onları ihtar etmeyi ihmal edin çünkü gelen asla ruh olmuyor. Fal ise her haliyle Kuranda kötülenerek yerilmiş bir davranıştır.
Büyü ile ilgili kısımda ise,
Kendimde bu durumda olduğum için öncelikle namazıma devam ediyorum, ayrıca eski ve kıymetli ilim insanlarının yazdığı veya dilimize çevirdiği, yaklaşık 10 küsür kitabı dikkatli bir şekilde incelemeye devam ediyorum. Ayrıca internet ortamında da bulunan bilgileri ciddi şekilde inceliyorum ancak şunu belirtmeliyim çoğunlukla web de bulunan bilgiler ve alıntılar ya eksik çıkıyor yada fazla ne yazıkki. Bu nedenle uygulamaları kitaplardaki bilgiler ile yapmaya karar verdim.
İnşAllah birazdan ailem için ilk uygulamamı yapıcam. Şöyle ki, sabah namazını kıldıktan ve akabinde dua ile müracaat ettikten sonra; 4 yol ağzından sol el ile bugün yani Cumartesi sabahı güneş doğmadan evvel, bir avuç toprak alıcam. Bu toprağı mavi bir kumaşa koyup, bağlayarak eve asıcam.
Yazılanları uygulamaya en kolayı ile başlamayı ve sırayla hepsini yapmayı niyet ettim, inşAllah rabbim muvaffak eyler ve sevdiklerim ile beni bu sıkıntılardan kurtarır.
Son olarak kapısına veya evinin bir yerine Domuz yağı sürüldüğünden şüphelenen kardeşlerim, lütfen o yerleri ve ayakkabılarınızı sirkeli su (Suyun deniz suyu olması daha iyidir) ile temizleyin. Ayrıca herhangi bir muska bulursanız lütfen YAKMAYIN ve ATMAYIN, onu da sirkeli suda yazıları gidene kadar bekletin.
Allah hepimizin veli ve vekili olsun, selametle..
Din kardeşiniz Serdar

Okudunuz mu?  Tahrimen Mekruh ne demektir ? Haram dan farkı nedir ?

Kayıtsız Üye
Çok doğru bir tespit. Allah razı olsun


Kayıtsız Üye
Benim günüm günüm tutmuyor evde duramıyorum hep iç sıkılması yaşıyorum süreli hasralaniyorum psikiyatri tedavi de görüyorum ama bir türlü izleyemedim ne yapmam gerekiyor çok şaşırdım


Kayıtsız Üye
Oğlum deli gibi oldu evimden kaçıyor sevdiyinin adini söylüyor başkada bir şey düşünmüyor

Okudunuz mu?  Hz Ali doğum tarihi

Kayıtsız Üye
Bir süredir hem evlilik hem de iş hayatımda sorunlar yaşamaya başladım. Bunlar aniden ortaya çıktı ve mantıken açıklaması, sebebi olmayan sorunlar. Bir arkadaşım sana ya da eşine büyü yapılmış olabilir, dedi. İlk başta olmaz öyle şey, bu devirde büyü mü olur dedim. Fakat bir süre sonra internette araştırmaya başladığımda gördüm ki yaşadığım belirtiler büyüye işaret ediyordu. Hikayem uzun size burada hoca falan tavsiye edecek değilim ama şunu tavsiye edeceğim mutlaka büyü belirtileri nelerdir, büyü nasıl bozulur bu konularda bilgi sahibi olun. Bu konularda güzel açıklamaların olduğu bir web sitesi var. Mutlaka incelemenizi öneririm.

Okudunuz mu?  Alkollü içecekler alıp satan bir şirkette muhasebeci olarak çalışmak caizmidir

Kayıtsız Üye
Eşim evlenmeden önce beni sever sayardı. Evlendikten sonra benden titsindiğini söyler ve eski halinden hiç eser yoktur


Laila027
Nerden baslayacagimi bilmiyorum ama rüyamda sürekli buyu yapildigini goruyorum ailemize biri buyu yaptigini daha sonra ogrendim hatta halama halamin kizinda gördüm. Bende okutmak istedigimde halamlar sende bisey yoktur deyip ciddiye almadilar halbuki bana nazar boncuk vermisti icten rahatsiz oldum icimde kotu his olustu daha sonra kotu seyler oldu sürekli sesler duyuyorum kulagimda gecen yine bir kadini gördüm buyu yapiodu annemin uzerine anneme gosteriodum anne bak burda kuran var ama normal kuran degildi cevrilmis tersten ve ayrilma buyusu yapmisti annem birden orda yazan cinin yaziyi okudu carpilmisti birden annem tas olmustu çok korktum annemi korumaya calisiodum anne okuma sakin dedim ama is isten gecmisti ve gunah oldugunu biliyorum ama falimda da aynisi cikti malesef bu konuda yardim istiyorum annem bazen kabus gorio bende oyle bazen aglayarak korkarak sicriyorum uykumdan hocaya gitmek istiorum annemle ama antepde nerde gide biliris simdiden arastirma yapiyorum

Okudunuz mu?  Aşık Olmak Dinde Günahmı

alice
Nihat hatipoğluna fallarla uğraşan birisi soruyor. Gece kabuslar gördüğünü söylüyor. Fallarla uğraşan kişiler elbette korkacak diyor. Falla, boncukla ve batıl inançlarla alakanı kesip felak nas surelerini sürekli oku.


Laila027
Nazar boncuga inanmiyorum ama halam insanların kotu olan enerjisini aldigini soyledi. Bu ara rüyamda gördüğüm an ayetel kursi okuyorum.
Fal bakmadigim zamanlardada malesef buyu yapildigini goruyorum gördüm bu heni tedirgin ediyor cunku piskolojik sorunlarim arti nasfelak okuyorum ama yine ayni sanki birisi beni gozetliyor gibi sanki gozume korkulu bisey gelio bir anda gidio bazen uyuyamiyorum kulagima fisildama geliyor bakarah suresini dinlemeye calisiorum ama nafile

Okudunuz mu?  Peygamberimiz, Mescid-i Nebiye bitişik olarak yaptırdığı Yatılı Okul (yurt)

sihir bozmak için ne yapmalı, buyu bozmak için ne yapılır, buyu bozmak için ne yapmali

Bu kategoride yer alan Salih amele 15 tane örnek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir insana büyü yapıldığını nasıl anlarız ve büyü bozmak için ne yapmamız gerekir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.