Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:22
missa96
Abone

İçimdeki Kin, Nefret ve Öfkeyi atamıyorum bana yardım edin ne olur!

İçimdeki Kin, Nefret ve Öfkeyi atamıyorum bana yardım edin ne olur!

Kayıtsız Üye
ıcımdekı Kın Nefret Ve Ofkeyı Atamıyorum Herseye Kızıyor Bagırıyorum Bunun ıcın Ne Yapmam Gerek Dılek Ve Hacet Duaları ıstıyorum Allah Sımdıden Razı Olsun Hayırlı Geceler


Yanıt: İçimdeki Kin, Nefret ve Öfkeyi atamıyorum bana yardım edin ne olur!

Ferhat1991
MERHABA SAYGIDEĞER KARDEĞİM BU İŞİNE YARAR DİYE UMUYORUM İNŞALLAH

Okudunuz mu?  Cemre ismini koymak iyi mi?

Salat-ı Tefriciye

(Hacet Duası)

İmamı Kurtubî Hazretleri, şöyle buyurmuştur: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salât-ü Selâm ile Yüce Peygamberimiz’i vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."
Okunuşu

Okudunuz mu?  Birinci tahiyyata oturmadan namaz kılmak

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bir adedi külli ma’lûmin lek."
Anlamı

Okudunuz mu?  Cennet ve cehennem kapısındaki melekler

Allah’ım Bizin Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salat ve rahmet, mükemmel bir selam ve selamet vermeni diliyoruz. O peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar onun hürmetine elde edilir. Onun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salat et.

Okudunuz mu?  Daha önceden beni seven nişanlım şimdi benden nefret ediyor bu nefretinden vazgeçirecek dua var mıdır?

icimdeki kin, içimizden geçen düşünceler

Bu kategoride yer alan Bana kötülük yapan bir kişinin bana itiraf etmesi kim olduğunu bilmek için bir dua varmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İçimdeki Kin, Nefret ve Öfkeyi atamıyorum bana yardım edin ne olur! Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.