Anasayfa
21 Ocak 2024, 0:56
sizden2
Abone

Görünmeyen Varlıklar İnsana Zarar Verirmi ?

Görünmeyen Varlıklar İnsana Zarar Verirmi ?

erdem37
Lütfen Cevabınızı Esirgemeyin Allah’ın İzniyle Bu konuyu Açıklığa Kavuşturalım


Yanıt: Görünmeyen Varlıklar İnsana Zarar Verirmi ?

aziz83
Değerli Kardeşimiz;
Cinler ve şeytanlar insana zarar verebilirler. Ancak istediği her insana zarar veremez. İbadetten uzak yaşayan, günahlarla çok meşgul olan insanlara şeytan ve cinler zarar verir.

Okudunuz mu?  Gusul abdestinde tırnak kesme

Cinler ve şeytanlar, insanların günahlarıyla açtıkları menfezlerden girer.. girer ve insanı çepeçevre kuşatırlar. Bu menfezler kapanmalıdır ki, onlar içeri giremesinler ve insan da, onların şerrinden korunmuş olsun.

Ehl-i keşfin müşahedesiyle cin ve şeytanların mü’minlere musallat olmaları, daha ziyade onların bazı manevi yönlerden açık ve zayıf olmalarından kaynaklanmaktadır. Bu da; cünüplük, hayız, nifas halleri, abdestsizlik, su-i edep içinde gafilâne davranışlar sergileme gibi durumlardır ki, ruh bozuklukları ve fizyolojik olmayan cinnetler, ekseriyetle böyle boşlukların ardından insana ârız olurlar. Eğer bunlarda cin ve şeytanın parmağı varsa -ki vardır- onlar, mü’minin içine mutlaka, onun bir günahından yol bulup girmişlerdir.

Okudunuz mu?  Televizyon izlerken kadınları görünce yüzümüzü çevirmemiz gerekir mi?

Evet, eğer sen bir kale gibi isen, bu kalenin kapıları açık olursa ezeli düşmanın elbette o kapılardan girecek ve senin vücud kaleni teslim almaya çalışacaktır. Eğer böyle bir akibete düşmek, ma’ruz kalmak istemiyorsan, mutlaka günahlardan kaçınmalı, dikkatli bir hayat yaşamalı ve kalenin içten fethedileceğini de asla unutmamalısın…

Okudunuz mu?  Hayırlı bir işi başarabilmek için yalan söylemek veya olduğun gibi görünmeme Münafıklık mı ?

Habis cinler ve şeytanlar, her çeşit günahı alet olarak kullanırlar. İçki, kumar ve fuhuş, onların sıkça kullandıkları aletlerdir. Bu günahları irtikab edenler, şeytan tuzağına düşmüş sayılırlar.

Selam ve dua ile…
Sorularla İslamiyet


Yanıt: Görünmeyen Varlıklar İnsana Zarar Verirmi ?

Star
Konuya açıklık getirenlere Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Bir kaç defa cünüp olan kaç defa yıkanmalı

Yanıt: Görünmeyen Varlıklar İnsana Zarar Verirmi ?

Zeineb
Cin duası nasıldır dostlar?
Yazıp yanımda taşıyım.


kerbelariza
ihlas.suresi felak ve nas sureleri insanlari hertürlü ser odaklarindan korur.. 2. olarak sukunet önemli ..yani azgin bir köpege rastladiginda en uygunu köpegin sahibini cagirip ..seni kollamasini dilemendir,,3. dini ticaret nesnesi yapanlardan uzak kal 4. anne ve baban var ise onlarin duasın öncüle en fedakar onlardir..mevla nebi torunu hz.zeynebi sefaatini zor ve darda olan bacilarima ikram etsin

Okudunuz mu?  Adet sonrası akıntı

misafirçocuğu
Merhaba ben 16 yaşında bir kızım kendimi acayip garip hissetmekle beraber sürekli başım ağırıyo ve anlımda nefes ya da girdap gibi bir şey hissediyorum bazen soğukluk hissediyorum şu an olduğu gibi bazende titreme falan etrafımda birilerinin olduğunu biliyorum.Onları hissediyorum hatta bazen geceleri yatağıma geliyorlar korkmuyorum ama bazı geceler kötü olan geliyor yani kötü birisi diğerleri beni koruyor bunu biliyorum bundan bir ay önce falanda ben uyurken yanıma birisi geldi kulağıma anlamadığım bir dilde bir şeyler fısıldadı çok hızlıydı ona dönmeye çalıştım ama yapamadım ağzımı kapatmıştı ve buz gibiydi vücudumdaki her nokta donuyordu ama sırtım daha çok sormak istediğim şu bu başıma gelenler bir tek bana olmuyor dimj?

Okudunuz mu?  Medet ya demek le ilgili bir soru

Kayıtsız Üye
o donma olayı cinlerin senin yanından geçmesi ve bu olay herkeste oluyor onlar başka boyutta onların gündüzleri geceler onların geceleri gündüzleri dir. ve bu yüzden bu olay genelde geceleri meydana gelir……


Kayıtsız Üye
Benim eşim de geceleri görüyor ona bir şey dediklerini yatağı salladiklarini söylüyor çok kötü oluyo kendini sıkıyor kendine zarar veriyo ne yapa bilirim

Okudunuz mu?  Namazda yanlışlıkla fazla rekat kılmak

görünmeyen varlıklar, görünmez varlıklar, görünmeyen varliklar

Bu kategoride yer alan İnternetten film seyretmek caiz mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Görünmeyen Varlıklar İnsana Zarar Verirmi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.