Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:22
missa96
Abone

İHL Mezunu İlahiyat önlisans sınavsız kayıt

İHL Mezunu İlahiyat önlisans sınavsız kayıt

Kayıtsız Üye
imam haitp lisesi mezunlarına öss ye girmeden aöf İlahiyat fakültesi önlisans için yeni kayıt nasıl yapılıyor. Okuldanmı yoksa İnternetten müracaatmı. Ben bu sene gitmiştim bana internetten ön kayıt yaptınızmı dediler zamanı geçmişti 2011 yılında imtihansız kayıt nasıl yaptırırım açıklarmısınız.

Okudunuz mu?  Tövbe bozmanın günahı nedir?

Yanıt: İHL Mezunu İlahiyat önlisans sınavsız kayıt

Muhasibi
s.a kardeşim öncelikle yapman gereken şey sınavsız geçiş için bankaya 10 tl yatırman lazım bu 10 tly bu ayın 19’una kadar yatırman lazım. tabi bankaya sınavsız geçiş yapmanı söylemen lazım. ondan sonra sana eylül ayında falan bir zarf gelecek aof den zaten o zarftada her şey yazıyor.

Okudunuz mu?  Cuma Namazının muezzinliği nasıl yapılır?

ilahiyat önlisansa sınavsız geçiş, ilahiyat önlisans nasıl kayıt yaptırabilirim, ilahiyat önlisans sinavsiz geçiş

Bu kategoride yer alan Sizin hayırlınız kendisinden iyilik umulan ve kötülük yapmayacağına dair güven başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İHL Mezunu İlahiyat önlisans sınavsız kayıt Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.