Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:17
misa00
Abone

İnternetten ve bilgisayardan abdestsiz olarak Kuran okuyabilir miyiz?

İnternetten ve bilgisayardan abdestsiz olarak Kur’an okuyabilir miyiz?

Kayıtsız Üye
İnternetten ve bilgisayardan abdestsiz olarak Kur’ân okuyabilir miyiz? evet ise nasıl ? o da YUCE KURAN I KERIM`dir ne farki vardir ki a normali a biligsayarda farki soyleyebilirmisiniz harfler ayni hersey ayni ne fark varki? ayet varmi ?

Okudunuz mu?  Hristiyanlar da cennete gireceğiz diyorlar bizde hangisi doğru??

Cevap: İnternetten ve bilgisayardan abdestsiz olarak Kur’ân okuyabilir miyiz? evet ise nasıl ? o da YUCE KURAN I KERIM`d

Hoca
< İnternetten ve bilgisayardan abdestsiz olarak Kur’ân okuyabilir miyiz? evet ise nasıl ? o da YUCE KURAN I KERIM`dir ne farki vardir ki a normali a biligsayarda farki soyleyebilirmisiniz harfler ayni hersey ayni ne fark varki? ayet varmi ? >
Abdest alınmadan, İnternetten/bilgisayardan Kur’an okumak caizdir.
Naslarda yasaklanan abdestsiz ellenmemesidir ki elenmiyor zaten.
fark bu kardeş.

Bu kategoride yer alan Misafire ne kadar ikram edersek israf olmaz ne kadarı israfa girer başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnternetten ve bilgisayardan abdestsiz olarak Kuran okuyabilir miyiz? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.