Anasayfa
28 Ocak 2022, 18:41
missa0
Abone

Kuran ve zikri bağdaş kurarak okuyabilir miyiz

Kuran ve zikri bağdaş kurarak okuyabilir miyiz

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Ben dizlerimin uzerine oturarak Kuran okuyunca ayaklarim çok uyusuyor bundan dolayi bagdas kurarak okuyabilir miyim


Yorum: Kuran ve zikri bağdaş kurarak okuyabilir miyiz

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Elbette dizlerin üzerine oturarak kuranı kerimi okuyabileceğin gibi, bağdaş kurarak da okuman da bir sakınca yoktur. Bir saygısızlık ifadesi olmaması şartıyla dilediğin gibi oturarak kuran okumak caizdir.

Okudunuz mu?  Arapça isim cümleleri nelerdir?

Kuran

kmaaa
Selamun aleyküm. Yerde oturarak Kuran okurken dizlerimin üstüne oturunca ayaklarım çok uyuşuyor bu yüzden bağdaş kurarak okunabilir mi yoksa saygısızlık mı olur


Bagdaş kurup kuran okunurmu, bagdas kurarak kuran okunur mu

Bu kategoride yer alan Yüklü miktarda borç alıp inkar etmek, yalan söylemek ve yalancı şahitlik yapmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kuran ve zikri bağdaş kurarak okuyabilir miyiz Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.