Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:01
missa02
Abone

Geceleri korkuyorum korkumu alı koyamıyorum ne yapmalıyım?

Geceleri korkuyorum korkumu alı koyamıyorum ne yapmalıyım?

Kayıtsız Üye
Geceleri çok korkuyorum korkumu bastıramıyorum ne yapmalıyım?


Yorum: Geceleri korkuyorum korkumu alı koyamıyorum ne yapmalıyım?

muvaffak
Peygamberimiz geceleri uyunmadan evde Felak, nas, ihlas surelerinin üçer defa okunmasını bu şekilde uykuya geçilmesini tavsiye etmiştir. Korkuya karşı ayetle kürsi okunabilir, korkudan kurtulunabilmesi için dua edilmelidir. Korkulacak şeylerin Allah tarafından yaratıldığını bilerek ona sığınmak iyi bir çözüm olabilir. Bunları yaptıktan sonra hala korku varsa bir doktora danışabilirsiniz.

Okudunuz mu?  Mevlit davetiyesi

geceleri korkuyorum, gece yatarken korkuyorum

Bu kategoride yer alan Kaderin açılması için hangi dualar daha etkilidir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Geceleri korkuyorum korkumu alı koyamıyorum ne yapmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.