Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:01
missa02
Abone

Kaderin açılması için hangi dualar daha etkilidir?

Kaderin açılması için hangi dualar daha etkilidir?

Kayıtsız Üye
Bir türlü kaderim açılmıyor gelir beni beğenirler evden çıksalar cevap hep olumsuz gelir üzerimde bir şey mi var anlamadım gitti buna çok üzülüyorum artık. kaderin açılması için hangi dualar daha etkilidir

Okudunuz mu?  Alevi Kız ile evlilik

Yorum: Kaderin açılması için hangi dualar daha etkilidir?

muvaffak
Öncelikle şunun belirilmesi lazımdır; Kaderin kapanması gibi bir durum söz konusu değildir. Bu yanlış kullanılan bir ifadedir. Kader yazılı olan bir şeyse bunun sonradan değişmesi mümkün değildir. Sizin içinde bulunduğunuz şartlar işlerinizin yolunda gitmediği, genelde olumsuz durumları yaşadığınız bir süreç olabilir. Bunun sadece bir süreç olduğunu bilmelisiniz. Reddettiğiniz şeyler, kabul ettiğiniz şeyler sizin diğer süreçlerinizi belirler. Mutlak anlamda bir olumsuzluk yoktur. Dua etmeyi ve ibadetlerinizi aksatmayın. Kuranda Peygamberlerin zor durumlarında iken ettikleri dualar önemli dualardır. Onlara bakmanız faydanıza olacaktır.

Okudunuz mu?  Çok günah işledim bu günahları nasıl affetiririm

kaderin açılması için hangi dualar daha etkilidir, kaderin açılması için dua, kader açılması için dua

Bu kategoride yer alan Dua Etmeyi Bırakıyorum Günah Mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kaderin açılması için hangi dualar daha etkilidir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.