Anasayfa
3 Eylül 2022, 17:25
sizden02
Abone

Namazında olan biri ve yoldan çıkmak istemeyen biri nasıl günahkar olur

Namazında olan biri ve yoldan çıkmak istemeyen biri nasıl günahkar olur

Ferhat1991
namazında olan biri ve yoldan çıkmak istemeyen biri nasıl günahkar olur namazındayken doğru yoldan çıkmak istememesine rağmen birden bire birgün kendini günahkar bulmasının sebebi nedir bu sitede okdum ALLAH (C.C) adildir doğru yoldan çıkmak isteyeni doğru yoldan çıkarır diye görmüştüm peki ya doğru yolda olup doğru yoldan çıkmak istemeyen neden sonra günahkar oluyor istememesine rağmen

Okudunuz mu?  Haram yerleri görmek abdesti bozarmı

Cevap: namazında olan biri ve yoldan çıkmak istemeyen biri nasıl günahkar olur

şaf_ak
imtihan dünyasındayız ve şeytan ve nefis gibi iki ezeli düşmanımız var sürekli tetikteler su uyur düşman uyumaz hesabı.. bir anlık gaflet Allah muhafaza ayaklarımızı kaydırabilir. bir abimiz düşmanı yenmek için ondan daha fazla çalışmak gerekir demişti o yüzden sürekli Allah için bişeylerle meşgul olmalıyız..

Bu kategoride yer alan Üstadlara sorular: İnsan uyuduğunda ruh nereye gider? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazında olan biri ve yoldan çıkmak istemeyen biri nasıl günahkar olur Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.