Anasayfa
31 Mayıs 2022, 5:39
missa07
Abone

Depresyonda olan biri yaptıklarından sorumlu mudur

Depresyonda olan biri yaptıklarından sorumlu mudur

Kayıtsız Üye
Sağlıklı dusunemeyip kontrolsüz sınırlı ve saldırgan davranışlarından depresyon tanısı konana kadar sorumlu müdür günah yazılmış midir ? Depresyon tanısı konulan ilaç aldığı halde saldırgan ve sınırlı davranışı geçmeyen biri yaptıklarından sorumlu mudur?


Yorum: Depresyonda olan biri yaptıklarından sorumlu mudur

arifselim
Asıl mesele şudur; aklı başında olup olmadığıdır. Akli melekelerini yitirmiş olan birisi mazur olabilir ama ne yaptığının farkında olan birisi yaptıklarından elbette Allah katında sorumludur. Hastalık bir imtihandır ve imtihan sabrı gerektirir.

Bu kategoride yer alan Kadınların çoğu cehennemliktir diye Peygamber efendimizin hadisi varmıdır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Depresyonda olan biri yaptıklarından sorumlu mudur Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.