Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:38
Hikayeler
Yönetici

İffet (Kurtuluş Savaşı yıllarında yaşanmış bir öykü)

İffet (Kurtuluş Savaşı yıllarında yaşanmış bir öykü)

tale94
Kurtuluş Savaşı yıllarıydı. Ermeniler Amasya çevresini kuşatmıştı. Girdikleri her yerde şere karışıyorlardı. Bir köyü yıkarlarken, bir Ermeni askerinin gözüne genç bir kız ilişti. Kızı kovalamaya başladı. Kız evine kaçıp, kapıyı kapattı. Ermeni nasıl yakalayacağını düşünürken arkadaşı, ‘evi yak’ dedi. Ermeni de gülerek ‘çok akıllısın’ diyerek karşılık verdi ve eve benzini döküp kibriti çaktı.

Okudunuz mu?  Huzur ile ilgili bir hikaye

KIZ DIŞARI ÇIKMADI


Cevap: İffet (Kurtuluş Savaşı yıllarında yaşanmış bir öykü)

Muhasibi
< Kurtuluş Savaşı yıllarıydı. Ermeniler Amasya çevresini kuşatmıştı. Girdikleri her yerde şere karışıyorlardı. Bir köyü yıkarlarken, bir Ermeni askerinin gözüne genç bir kız ilişti. Kızı kovalamaya başladı. Kız evine kaçıp, kapıyı kapattı. Ermeni nasıl yakalayacağını düşünürken arkadaşı, ‘evi yak’ dedi. Ermeni de gülerek ‘çok akıllısın’ diyerek karşılık verdi ve eve benzini döküp kibriti çaktı.
forumduasi.com/yasanmis-oykuler/157126-iffet-kurtulus-savasi-yillarinda-yasanmis-bir-oyku.htmlİffet (Kurtuluş Savaşı yıllarında yaşanmış bir öykü)
KIZ DIŞARI ÇIKMADI >

İffet elden gideceğine öleyim diyen kızlar neredeyse yok olmak üzereler.
Allah’tan dileğimiz, iffet timsali müminelerin artmasıdır.
Paylaşım güzeldi Allah razı olsun

Okudunuz mu?  EyvAllah Şehri...

Cevap: İffet (Kurtuluş Savaşı yıllarında yaşanmış bir öykü)

Kayıtsız Üye
ya ama ben daha anlamlı bir hikaye istiyorum ya başka hikayeniz varsa acil paylaşır mısınız ? yani sitete bir şey demiyorumda hatta bu sitede bütün ödevlerimi anlamadığım şeyleri babam olmayınca burdan bakıyorumda biraz daha uzun olsaydı ama güzelmiş hikaye

Okudunuz mu?  Cinlerle irtibat kurmak isteyenlerin başına gelenler...

kurtuluş savaşında yaşanmış öyküler, kurtuluş savaşı yaşanmış hikayeler, kurtulus savasi ile ilgili yaşanmış hikayeler kısaca

Bu kategoride yer alan Gelincik ve bebek (Gelincik ve bebek hikayesi - Önyargının zararı) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İffet (Kurtuluş Savaşı yıllarında yaşanmış bir öykü) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.