Anasayfa
7 Mayıs 2021, 6:42

Emin Evim-Emin Otomotivden ev, araç almakta bir sakınca var mıdır?

Emin Evim-Emin Otomotiv’den ev, araç almakta bir sakınca var mıdır?

DangeR
Soru: Emin Evim veya Emin Otomotiv’den ev veya araç almakta bir sakınca var mıdır? Bu sistem faizli midir?

Cevap:
15 Aralık 2010 Çarşamba günü Emin Evim/Otomotiv yetkilileri ile vakfımızda bir görüşme yaptık. Bu görüşmede şirket yetkililerinin Peşinatlı Erken Teslim, Vade Ortası Teslim ve Çekilişli Sistem hakkında verdiği bilgilere göre bu üç sistemin de faizle bir alakası olmadığı anlaşılmıştır. Bu sistemden herhangi biriyle ev veya araç sahibi olmanızda bir sakınca yoktur.
Emin Otomotiv’in organizasyon ücreti adı altında talep ettiği para yaptığı hizmetin bedeli olup caizdir.

Okudunuz mu?  İki kaş arasındaki kılları almak günah mı?

S.vakfı


Cevap: Emin Evim-Emin Otomotiv’den ev, araç almakta bir sakınca var mıdır?

ZİREGÜL
iş yapılacak yerin ev gayri menkül gibi yatırım yapılacak şeylerin nerden nasıl alınacağı ve işin içinde faiz olup olmadığının öğrtenilmesi çok doğru olur

Bu kategoride yer alan Seferi olan bir kişi mukim olanlara imam olup namaz kıldırabilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Emin Evim-Emin Otomotivden ev, araç almakta bir sakınca var mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.