Anasayfa
7 Mayıs 2021, 6:42

Namaz kılarken ayağıma kramp girdi

Namaz kılarken ayağıma kramp girdi

Desert Rose
RU: Namaz kılarken ettehiyatuyu bitirdikten sonra ayağıma kramp girdi ve gerisini tamamlayamadan ters döndüm. Bu durumda namaz geçerli mi yoksa tekrar mı kılmam gerekirdi?

CEVAP: Eğer son oturuştan söz ediyorsanız, ettehiyyatüyü okuduktan sonra bilerek dönmeniz bir tür selam vererek namazdan çıkmanız demektir. Namazınız inşaAllah tamamdır. Allah kabul etsin.
Nureddin Yıldız

Okudunuz mu?  Kuran-ı Kerim ile ilgili Sorular ve cevapları

Cevap: Namaz kılarken ayağıma kramp girdi

AKBİLE
namaz esnasında başa gelebilecek rahatsızlıklarda kazalarda namazı bozmak yerine hangi durumda ise selam verim çıkmak en doğrusu olur


namaz kılarken ayağıma kramp

Bu kategoride yer alan İmam nikahını kıyacak kişinin hoca olması şart mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz kılarken ayağıma kramp girdi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.