Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:59
misa00
Abone

2 Yaşındaki kızım beni yanında istemiyor Gece terörü diyorlar ne yapmam gerekli?

2 Yaşındaki kızım beni yanında istemiyor Gece terörü diyorlar ne yapmam gerekli?

Kayıtsız Üye
kızım 2 yaşında.ben annesiyim ama benden başka herkese gidiyor herkesle iyi geçiniyor ama birileri varken babası da dahil beni istemiyor anne git diye sürekli tekrarlıyor. geceleri bağırarak uyanıyor, çığlıklar atıyor, kendini ordan oraya atıyor sakinleştiremiyoruz bunun gece terörü olduğunu düşünüyorum ama bizi tanıyor ve anne git diye çığlıklar atıyor ve odadan çıkmadıkça susmuyor babası yanında ama o da yaklaşık 5 dakika sakinleştiremiyor. gece teröründe bebek kimseyi tanımazmış ama kızım bizi tanıyor ve gece 3 gibi uyanıyor. ne yapmam lazım.

Okudunuz mu?  Kötü huy ve alışkanlıktan kurtulmak için dua

Cevap: 2 Yaşındaki kızım beni yanında istemiyor Gece terörü diyorlar ne yapmam gerekli?

reyna89
ilk defa duyuyorum ” gece terörü ” Rabbim yardımcınız olsun üzüldüm 🙁 inceleyin şu yazıyı bir


Cevap: 2 Yaşındaki kızım beni yanında istemiyor Gece terörü diyorlar ne yapmam gerekli?

sevim yalçın
Selamunaleykum kardeşim rabbim yardımcınız olsun çocuğum iki yaşında diyorsunuz illaki var bir derdi boşuna korkmuyor.Benim tavsiyem onu önce bir doktora olmadı bilen güvenilir birinin yanına götürün durumu anlatın geceleri korkmasının nedeni gördüğü kabuslardan olabilir benim kardeşim üç yaşındayken böyle idi gece uyuduktan sonra ayetel kürsiyi nas süresi birde felak süresini üçer defa okuyup elinizi alnına sürün.Burda bir imtihan sabır gösterin Allah mutlaka kapı açar inşAllah rabbim acil şifa versin.SELAM VE DUA İLE…

Okudunuz mu?  Kadınlarda meni ve mezi

Cevap: 2 Yaşındaki kızım beni yanında istemiyor Gece terörü diyorlar ne yapmam gerekli?

şaf_ak
doktora gitmenizi tavsiye ederim problem neymiş nasıl bir yol izlemeliymişsiniz ancak o şekilde öğrenebilirsiniz..Allah cc yardımcınız olsun…

Bu kategoride yer alan Eşimin duygusal olarak beni aldattığını düşünüyorum nasıl davranacağımı bilmiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

2 Yaşındaki kızım beni yanında istemiyor Gece terörü diyorlar ne yapmam gerekli? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.