Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:31
missa0
Abone

8 Yasındaki Kızım Odasında Yatmıyor Bizimle Yatıyor

8 Yasındaki Kızım Odasında Yatmıyor Bizimle Yatıyor

Kayıtsız Üye
Selamlar

Beni 2 Haftadır bir Sorunum var 8 yasındaki Kızımla. Korkutuyorum karnım Arıyor diyor kardeşleri ile Odasında yatmıyor bizimle yatıyor.Bu durumda artık gerçekten sınır bozucu öldü.Tamam bugün yatcam diyor ama uyumuyor hep Ağlayarak yanımıza geliyor ne yapmalıyım??? Kaç kez yanına yattım konuştum bildiğin Duaları oku uyu dedim ama yine aynı ne yapmalıyım???? Yardımcı olur musunuz?

Okudunuz mu?  Sabah namazını hep geç kılıyorum 12 ye doğru kalkamıyorum sabah namazını sadece farzımı kılınır

Yorum: 8 Yasındaki Kızım Odasında Yatmıyor Bizimle Yatıyor

Ensar
Çocuğunuzun neden korktuğunu öncelik olarak araştırıp köküne inmeniz gerekiyor. Çocuk bu günlerde geçici bir korku da yaşıyor olabilir. Aynı odada kalan çocuklarınız korkan bu çocuğunuz dan büyükse ler onların odalarını ayırabiliyor sanız ayırın. İzlediği filim ve önünde anlatılan şeylere dikkat edin, konuşmalar kendisinde etkide ediyor olabilir. Koruma duaları okuyun ve onada okumayı öğretin inşAllah düzelecektir.

Bu kategoride yer alan Camide İkinci Ve Sonraki Saflarda Saf Düzeni Nasıl Olmalı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

8 Yasındaki Kızım Odasında Yatmıyor Bizimle Yatıyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.