Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:16
missa9
Abone

Ücretli Öğretmen Maaşı Ayın Kaçında Yatıyor?

Ücretli Öğretmen Maaşı Ayın Kaçında Yatıyor?

Kayıtsız Üye
Ücretli Öğretmen Maaşı Ne Zaman Yatıyor? Ayın 15’ini geçti ama hala almadık belli bir tarihi a da sorabileceğim bir yer var mı?


Cevap: Ücretli Öğretmen Maaşı Ayın Kaçında Yatıyor?

Yetim
ücretli öğretmenlerin maaşları ayın 14’ünden başlayıp ayın 15’inde bitecek şekilde hesaplanır yani her ayın 14 ve 15 i arasını kapsar dolayısıyla ayın 17’si ila 20’si arasında bir tarihte yatar.


ücretli öğretmen maaşları ne zaman yatar, ücretli öğretmen maaşları ayın kaçında yatar, ücretli öğretmenlik maaşları ne zaman yatar

Bu kategoride yer alan Yesribliler ıı akabe biatinde ı akabe biatinden farklı olarak peygambere hangi konuda söz verdiler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ücretli Öğretmen Maaşı Ayın Kaçında Yatıyor? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.