Anasayfa
6 Şubat 2023, 14:31
sizden93
Abone

Gayr-ı Muslim kadının yanında saç açılır mı?

Gayr-ı Muslim kadının yanında saç açılır mı?

hasene
sorum su yurt disinda yasiyorum . dolayisiyla gayri muslim arkadaşlarım var bayan onlarin yaninda sac acilirmi acilmasi harammidir?


Yorum: Gayr-ı Muslim kadının yanında saç açılır mı?

arifselim
Selamun aleykum. Müslüman bir kadının müslüman bir kadına olan avreti dizi ile arasıdır. Müslüman olmayan bir kadına ise hiç bir zinet yerini göstermesi caiz değildir. Yani yabancı bir erkeğe karşı olan avreti gibidir. Bu durumda müslüman olmayan kimselerin yanında saçlarınızı açmanız caiz değildir.

Okudunuz mu?  Ateistlerin Düşüncesi

gayri müslim kadınların yanında tesettür, gayrimüslim kadının yanında tesettür, müslüman olmayan kadınların yanında tesettür

Bu kategoride yer alan Allah'tan hayırlısıyla sevdiği kişiyi istemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gayr-ı Muslim kadının yanında saç açılır mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.