Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:47
sizden6
Abone

İsrailoğullarına gelen peygamberler?

İsrailoğullarına gelen peygamberler?

f7RMaN
Selamün aleyküm
Her topluluğa 1 peygamber gelmişken niçin israiloğullarına 1den fazla peygamber gelmiştir?


Cevap: İsrailoğullarına gelen peygamberler?

Efdal
israiloğullarına gönderilen peygamberler çotur doğru ama diğer topluklara bir peygamber gönderilmedi, diğer topluluklara da binlercesi gönderildi.


Cevap: İsrailoğullarına gelen peygamberler?

nurullahisrga
Îsrailoğullarına çok fazla peygamber gönderilmiştir ancak israiloğulları bu peygamberleri inkar etmistir cogunu da oldurmustur. Bunu unutmayalim ki bize de pekcok peygamber gonderilmistir.

Okudunuz mu?  Hayırlı iş için kararsız kalınca okunacak dua

İsrailoğullarına hakaret etmek

Kayıtsız Üye
Ben içimden düşünüp dururum İsrail’in filistine yaptığı onca zulüm… Bunların hepsinin israiloğullarının yüzünden oldu deyip içimden onlara hakaret ettim. (Küfür değil dikkat) Sonra birden aklıma geldi İsrailoğullarının arasından da peygamberler var. Şimdi tövbe haşa ben o yüce ve güzel peygamberlere da mı hakaret etmiş oldum? Tövbe eğer öylese Rabbim affetsin, çok pişmanım. Hemen tövbe ederim. Allah rızası için ne yapmam gerektiğini söyleyin? Biraz acil cevaplarsanız da sevinirim.

Okudunuz mu?  Bir daha bu olayı yapmamaya yemin ettim

Hoca
İsrailoğulları derken biz sadece Müslümanlara zulmeden kişileri kast ederiz. Sözle olmasa da kalbimizde bu niyet geçer.


israiloğullarına gelen peygamberler, israiloğullarına gönderilen peygamberler, israil ogullarina gönderilen peygamberler

Bu kategoride yer alan İslam'a göre kadının şarkı söylemesi,şiir okuması günah mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İsrailoğullarına gelen peygamberler? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.