Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:28
missa0
Abone

Aileden gizli imam nikahı

Aileden gizli imam nikahı

Kayıtsız Üye
Kiz arkadaşimla cinsel iliskiye girdik çok pişmanız bu durumdan henuz okuyoruz okulumuz bitince evlilik yoluna giricez imam nikahi yaptirmak istiyoruz kiz arkadaşimin babasi yok ailemizin ogrenmemesi gerekli lütfen yardim edin


Yorum: Aileden gizli imam nikahı

bbgbbg
Kardeşim aileden izin almadan evlilik olmuyor
okul bittikten sonra evlenirken sanki evli değilmiş gibi ailenizi kandırırsanız bunun koca bir yalan olacağını sizde biliyorsunuz.
Kardeşim size tavsiyem okulunuz bitince evlenmek için sözleşin ama ayrılın okul bitene kadar görüşmeyin.Nefsinize bir kere yenik düşüp zina gibi büyük bir günaha girmişsiniz bir kere ama bari şimdi nefsinize esir olmayın.Birbirinizi seviyorsanız ahiretini olumsuz etkilemeyin Allah(cc) muhafaza.

Okudunuz mu?  İslam da iyi niyeti suistimal etmek günah mı ?

Yorum: Aileden gizli imam nikahı

imam
Kızın babası olmadan kıyılan nikah geçersizdir


Yorum: Aileden gizli imam nikahı

Kayıtsız Üye
Kizin annesi ve babasi ayri babasiyla gorusmuyor nasıl yapicaz


arifselim
Ayrı yaşıyorsa da ona haber verebilir. Bunu gizli yapmak hiç bir şekilde caiz olmaz. Günah üstüne günah yüklemeyin. Ya hemen evlenin yada evlenene kadar birbirinizden uzak durun.

Okudunuz mu?  Gavs Nedir? Günümüzde yaşayan Gavs Varmıdır? Varsa Kimdir?

aileden gizli resmi nilah

Bu kategoride yer alan Hangi Sure Kaç Ayettir? Surelerin Ayet Sayıları Ne Kadardır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aileden gizli imam nikahı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.